Вівторок , 19.03.2024

На Чортківщині люди перекрили дорогу: не пускають навіть снігоприбиральну техніку

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області повідомляє, що через пікет у Ягільниці снігоприбиральна техніка не може працювати на дорозі М-19

“Чортківський район – єдиний, де поки не вщухла хурделиця. Мокрий сніг продовжує інтенсивно падати на півдні області. Техніка дорожників продовжує боротися з наслідками негоди. На відео можна побачити їх роботу в околицях Нагірянки і Ягільниці”. – йдеться у повідомленні.

Однак, сьогодні вранці дорожники стикнулися з тим, що снігопробиральну техніку не захотіли пропустити протестувальники, котрі перекрили дорогу М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. В зв’язку з цим покриття у околицях цього населеного пункту залишається засніженим, зазначають у Службі автомобільних доріг.

Для врегулювання ситуації до протестувальників вирушили фахівці Служби. Водіїв просять за можливості уникати поїздок у напрямку села Ягільниця Чортківського району.

Нагадаємо, від початку цього тижня на Тернопільщині у ряді населених пунктів люди бунтують проти високих тарифів на енергоносії. У районних центрах влаштовують мітинги, а от у сільській місцевості, аби їх почули, перекривають автошляхи.

Так, на початку тижня, наприклад, у селі Озеряни Бучацького району люди на нетривалий час перекрили дорогу Тернопіль-Івано-Франківськ. Вчора перекривали дорогу у селі Мухавка Чортківського району. Сьогодні бунтують у Ягільниці.

Читайте також:
Стало відомо, скільки тернополянам доведеться платити за грудневе опалення