Четвер , 28.03.2024

“Тоттенхем” – “Ліверпуль”: анонс матчу і прогнози букмекерів

В Англії в матчі 20 туру Прем’єр-Ліги у четвер, 28 січня, лондонський «Тоттенхем» прийме «Ліверпуль».

Повторення афіші фіналу Ліги Чемпіонів 2019 р. відбувається у непростий період для обох клубів — нині вони поза межею призової трійки, і відрив від лідера чемпіонату «Манчестер Юнайтед» лише зростає, тому будь-яка втрата очків може дорого вартувати на фініші сезону.

«Тоттенхем»

Клуб із Лондона посідає нині п’яте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера на 7 очків, щоправда маючи гру в запасі. Команда, видається, нащупала вдалу гру, адже набрала 8 очків в останніх трьох зустрічах. Позаминулої неділі, 17 січня, лондонці перемогли «Шеффілд Юнайтед» — 3:1, а також останнім часом просунулися в кубкових змаганнях, зокрема вийшли до фіналу Кубка ліги.

«Ліверпуль»

«Ліверпуль» наразі перебуває у кризовій ситуації — 3 нічиєї і дві поразки в останніх турах та недільний виліт із Кубка Англії від «Манчестер Юнайтед». Програші в останніх турах від «Бернлі» та «Саутгемптона» позитивних думок не додають. Однак віднесемо до козирів гостей нашого матчу форму лідера атак Мохаммеда Саллаха, і його дубль в недавньому кубковому матчі з «Манчестер Юнайтед».

Початок гри і трансляція

Матч у Лондоні розпочнеться 28 січня о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Setanta Sport».

Прогноз

Букмекери надають перевагу гостям із Ліверпуля. «Фавбет» на виїзну перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,23. Виграш «Тоттенхему»  оцінюють в 3,1. Нічию — 3, 5.

«Парі Матч» оцінив перемогу «Ліверпуля» коефіцієнтом 2,28, перемогу господарів — 3,2, нічию — 3,55.

Bwin на перемогу «Ліверпуля» поставив коефіцієнт 2,2, «Тоттенхему» — 3,1, нічийний підсумок оцінили в 3,7.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,5, «Парі Матч» — 7,1, а Bwin — 7,5.

Читайте також:
Мілан – Аталанта – 0:3. Відео голів та огляд матчу