П’ятниця , 29.03.2024

Динамо – Брюгге: анонс матчу 1/16 фіналу Ліги Європи і коефіцієнти букмекерів

У четвер, 18 лютого, у Києві відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи між місцевим Динамо і бельгійським Брюгге.

Команди підходять до поєдинку у різних ступенях готовності, якщо для Динамо зимова перерва завершилася лише минулої суботи, то Брюгге відновило сезон ще 10 січня, і за цей час встигло зіграти 9 офіційних поєдинків, і у всіх перемогло.

Динамо

Київське Динамо опинилося на цій стадії Ліги Європи завдяки виступам у Лізі Чемпіонів, де кияни посіли третє місце на груповому етапі, випередивши угорський Ференцварош, але поступившись місцем у плей-офф ЛЧ Барселоні і Ювентусу.

З початку січня Динамо вело підготовку до сезону, який відновився на цих вихідних. Кияни зіграли домашній матч з Олімпіком, у якому здобули важку перемогу 3:1. Відзначимо повернення до складу динамівців форварда Бесєдіна, який відбув дискваліфікацію і вже забив два голи у ворота Олімпіка.

Брюгге

Бельгійці також пройшли до Ліги Європи з третього місця групового раунду Ліги Чемпіонів. Там Брюгге випередило Зеніт, але поступилося дортмундській Боруссії і Лаціо.

Брюгге на внутрішній арені нині не знає конкуренції, востаннє команда втратила очки ще 20 грудня, поступившись Генту. З тих пір триває переможна серія, яка налічує вже 10 матчів. Брюгге вийшло до чвертьфіналу національного кубку, а у чемпіонаті відрив від найближчого переслідувача складає 13 очків. Команда пропустила попередній тур у чемпіонаті, а востаннє зіграла 10 лютого, коли в 1/8 фіналу кубка обіграла Антверпен – 3:1.

Початок гри і трансляція

Матч у Києві розпочнеться 18 лютого о 20.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол1».

Прогноз

Букмекери надають невелику перевагу гостям. «Фавбет» на виїзну перемогу Брюгге поставив коефіцієнт — 2,63. Виграш Динамо оцінюють в 2,85. Нічию — 3, 55.

«Парі Матч» оцінив перемогу бельгійців коефіцієнтом 2,6, перемогу господарів — 2,65, нічию — 3,45.

Bwin на перемогу Брюгге поставив коефіцієнт 2,45, Динамо — 2,75, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,3, «Парі Матч» — 6,8, а Bwin — 7,0.

Читайте також:
Наполі – Ювентус – 1:0. Відео голу та огляд матчу