П’ятниця , 26.04.2024

“Інтер” – “Ювентус”: анонс матчу і прогнози букмекерів

В Італії, в матчі півфіналу кубка країни, у вівторок, 2 лютого відбудеться півфінальний поєдинок між міланським «Інтером» і туринським «Ювентусом».

Пікантності поєдинку додає те, що обидва клуби ведуть відчайдушну боротьбу і за чемпіонство. Міланці, до того ж, вже вилетіли з єврокубків, отож, зосереджуються на внутрішніх змаганнях.

«Інтер»

«Інтер» після перемоги в матчі 20-го туру над «Боневенто» — 4:0 зберігає другу позицію в чемпіонаті Італії, поступаючись «Мілану» двома очками. Щодо кубку Італії, то на двох попередніх стадіях він пройшов двох потужних суперників: спочатку «Фіорентину» — 2:1, а потім лідера чемпіонату «Мілан» — 2:1. Останній матч ознаменував скандальна перепалка між лідерами атак двох клубів Златаном Ібрагімовичем і Лукаку.

«Ювентус»

Туринці у минулому турі також перемогли на виїзді «Сампдорію» — 2:0 і в турнірній таблиці вже піднялися на третій рядок. «Інтеру» вони ще програють 5 очків, але мають матч в запасі. Їх суперниками на попередніх етапах кубку Італії були не такі епічні команди: в 1/8 фіналу «Ювентус» обіграв «Дженоа» — 3:2, а в чвертьфіналі СПАЛ — 4:0. До речі, чвертьфінальні поєдинки в Італії відбувалися лише минулих вівторка і середи.

Початок гри

Матч у Мілані розпочнеться 2 лютого о 21.45 за київським часом. Це буде перший матч двохматчевого протистояння, а гра-відповідь відбудеться за тиждень — 9 лютого.

Прогноз

Букмекери надають невелику перевагу господарям із Мілана. «Фавбет» на домашню перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,4. Виграш «Ювентуса» оцінюють в 2,99. Нічию — 3,55.

«Парі Матч» оцінив перемогу «Інтера» коефіцієнтом 2,44, перемогу гостей — 2,9, нічию — 3,6.

Bwin на перемогу «Інтернаціонале» поставив коефіцієнт 2,3, «Ювентуса» — 2,95, нічийний підсумок оцінили в 3,5.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,4, «Парі Матч» — 6,8, а Bwin — 7,0.

Читайте також:
“Наполі” – “Аталанта”: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів