Субота , 20.04.2024

“Наполі” – “Аталанта”: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

В Італії, в матчі півфіналу кубка країни, у середу, 3 лютого відбудеться півфінальний поєдинок між «Наполі» з Неаполя і «Аталантою» із Бергамо.

Наполі - Аталанта

Команди підходять до протистояння в різному настрої — «Аталанта» в минулому турі поступилася «Лаціо» 1:3 (Руслан Малиновський вийшов на заміну після перерви) і нині посідає 7 місце в турнірній таблиці, а «Наполі» переміг «Парму» 2:0 і піднявся на 4 місце. Хоча розрив у турнірній таблиці між командами складає лише одне очко.

«Наполі»

Обидві команди розпочали свій шлях у кубку країни з 1/8 фіналу. «Наполі» на цій стадії переміг «Емполі» — 3:2, а потім у чвертьфіналі виграв у «Спеції» — 4:2.

«Аталанта»

Команда із Бергамо спочатку виграла у «Кальярі» — 3:1, а потім здолала «Лаціо» — 3:2 (один з голів на рахунку Руслана Малиновського). Нагадаємо, що в минулому розіграші «Аталанта» вибула ще на стадії 1/8 фіналу, а «Наполі» в фіналі переміг «Ювентус» в серії пенальті і є діючим володарем кубку Італії.

Початок гри

Матч у Неаполі розпочнеться 3 лютого о 21.45 за київським часом. Це буде перший матч двохматчевого протистояння, а гра-відповідь відбудеться за тиждень — 10 лютого.

Прогноз

Букмекери надають невелику перевагу господарям із Неаполя. «Фавбет» на домашню перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,41. Виграш «Аталанти» оцінюють в 2,94. Нічию — 3,6.

«Парі Матч» оцінив перемогу «Наполі» коефіцієнтом 2,45, перемогу гостей — 2,8, нічию — 3,5.

Bwin на перемогу «Наполі» поставив коефіцієнт 2,45, «Аталанти» — 2,8, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,6, «Парі Матч» — 7,7, а Bwin — 7,25.

Читайте також:
Тоттенхем – Ліверпуль – 1:3. Відео голів та огляд матчу