П’ятниця , 26.04.2024

“Ювентус” – “Рома”: анонс матчу і прогнози букмекерів

В Італії в матчі 21 туру зустрінуться «Ювентус» і «Рома». Обидві команди проводять дуже вдалі відрізки в чемпіонаті Італії і нині піднялися на, відповідно, четверте і третє місця.

Перемога над конкурентом допоможе не лише зміцнити становище, а й наблизитися до двох лідерів із Мілана.

 «Ювентус»

«Ювентус», який буксував від початку сезону, тепер нарешті набрав обертів. В останніх п’яти матчах чемпіонату команда здобула 4 перемоги (поразка лише від «Інтера» 17 січня), перемогла в першому матчі кубку Італії того ж «Інтера» на виїзді — 2:1, а також виграла в грі Суперкубку у «Наполі».

«Рома»

Римляни, після вильоту з кубка Італії від «Спеції», двічі перемогли в чемпіонаті (до речі, ту саму «Спецію» і «Верону»). У турнірній таблиці вони випереджають туринців на очко (у «Юве», щоправда, матч у запасі), а відстань до «Інтера», що на другій позиції — 4 пункти.

Початок гри

Матч у Турині розпочнеться у суботу, 6 лютого о 19.00 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Футбол2.

Прогноз

Букмекери надають беззаперечну перевагу «Ювентусу». «Парі Матч» на домашню перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 1,78. Виграш «Роми» оцінюють в 4,5. Нічию — 4,0.

«Фавбет» оцінив перемогу «Юве» коефіцієнтом 1,79, перемогу господарів — 4,5, нічию — 4,0.

Bwin на перемогу «Ювентуса» поставив коефіцієнт 1,75, «Роми» — 4,25, нічийний підсумок оцінили в 4,1.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. Таку нічию «Фавбет» оцінив коефіцієнтом 7,4, «Парі Матч» — 8,2, а Bwin — 8,25.

Читайте також:
“Ліверпуль” – “Манчестер Сіті”: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів