Четвер , 25.04.2024

“Мілан” – “Інтер”: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У італійській Серії А в неділю, 21 лютого, відбудеться грандіозне міланське дербі — лідер чемпіонату «Інтер» зіграє в гостях проти «Мілану».

Власне гостьовий статус у цьому протистоянні не грає особливої ролі — обидві команди поділяють один стадіон «Сан-Сіро». Завжди яскрава вивіска матчів цих команд нині ще й підфарбована відчайдушною боротьбою за чемпіонство, яку ведуть нині «Мілан» й «Інтер».

Їх розділяє лише одне очко на користь «Інтреа», і перемога поверне «Мілану» лідируючу позицію, а «Інтеру» надасть важливий запас міцності у турнірній таблиці. Нічия ж «зіграє» на користь «Ювентуса» й інших переслідувачів.

«Мілан»

«Мілан» лідирував протягом практично всієї першої частини чемпіонату, але в останніх турах пригальмував, здобувши три перемоги в п’яти зустрічах і програвши дві. 23 січня «Мілан» поступився вдома «Аталанті» 0:3, а минулої суботи програв «Спеції» на виїзді 0:2, внаслідок чого втратив лідерство.

На цьому тижні, а саме в четвер, «Мілан» зіграв перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи. На виїзді він розійшовся миром з «Црвеною Звездою» 2:2, пропустивши другий м’яч на третій доданій хвилині.

«Інтер»

Для «Інтера» чемпіонат залишився не лише пріоритетним, а взагалі єдиним завданням на цей сезон. І клуб намагається бодай тут виправдати сподівання вболівальників – в останніх п’яти турах здобуто 13 очків, і, як наслідок, лідерство. В попередньому турі «Інтер» впевнено переграв неслабенький «Лаціо» 3:1.

Два голи забив Лукаку, який наздогнав Криштіану Роналду з «Ювентуса» в суперечці бомбардирів – по 16 голів. У лідера атак «Мілана» Ібрагімовича 14 результативних ударів.

Початок гри і трансляція

Матч на міланському стадіоні «Сан-Сіро» розпочнеться 21 лютого о 16.00 за київським часом. В Україні гру покаже телеканал «Футбол 2».

Прогноз

Букмекери надають відчутну перевагу «Інтеру». «Фавбет» на перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,04. Виграш «міланезе» оцінюють в 3,7. Нічию — 3,65.

«Парі Матч» оцінив перемогу «Інтера» коефіцієнтом 2,02, перемогу «Мілана» — 3,65, нічию — 3,75.

Bwin на перемогу «Інтера» поставив коефіцієнт 2,0, «Мілана» — 3,7, нічийний підсумок оцінили в 3,6.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є 1:1 або 1:2. «Фаворит» оцінив перемогу «Інтера» з рахунком 1:2 коефіцієнтом 8,7, «Парі Матч» — 8,6, а Bwin — 8,75.

Читайте також:
Наполі – Ювентус – 1:0. Відео голу та огляд матчу