Вівторок , 19.03.2024

У «Контінентал Фармерз Груп» стартує проект стажування для молодих спеціалістів «Майбутнє Контінентал»

«Контінентал Фармерз Груп» запускає програму стажування для студентів та випускників аграрних спеціальностей з коледжів і університетів Західної України.

Програма «Майбутнє Контінентал» передбачає навчання й практику на посадах агронома та механіка. Всі стажери будуть оформлені офіційно, відповідно до трудового законодавства. Компанія оплачує стажування, а також забезпечує учасників проекту харчуванням і проживанням.

Наразі для участі в програмі «Майбутнє Контінентал» відібрали 10 стажерів, які протягом шести місяців на практиці будуть поглиблювати свої знання та розширювати професійні навички.

«Для студентів і випускників участь у “Майбутнє Контінентал” – це можливість не тільки почати кар’єру, а також отримати професійний практичний досвід роботи в Компанії, яка є одним з лідерів аграрної галузі України та застосовує передові практики агровиробництва, новітні методи й сучасну техніку, – коментує Генеральний директор “Контінентал Фармерз Груп” Георг фон Нолкен. – Я радий, що ми запустили цей проект, адже це можливість підтримати амбітну молодь. Сподіваюся, що з нашою допомогою вони ефективно застосують здобуті знання на практиці. Від себе додам: за сільським господарством майбутнє. У цьому я переконався на власному досвіді і зараз не можу уявити себе в іншій сфері».

Програму стажування розробили HR-фахівці спільно з виробничим департаментом «Контінентал Фармерз Груп». Вона охоплює практичні питання, а також виробничі технологічні процеси, які в підсумку мають опанувати молоді фахівці. В межах програми за кожним стажером буде закріплений наставник – інженер або агроном, залежно від спеціальності.

В кінці програми всі стажери мають підготувати й захистити дипломні проекти, спрямовані на вдосконалення технологій і виробничих процесів «Контінентал». Автори ідей, які візьмуть до впровадження в Компанії, отримають цінні подарунки.

Завдяки проекту «Майбутнє Контінентал» Компанія розраховує залучити обдарованих студентів і сформувати кадровий резерв. У «Контінентал Фармерз Груп» впевнені, що навчання допоможе молодим фахівцям поліпшити професійні навички і стане першою успішною сходинкою в кар’єрі.

Читайте також:
На Тернопільщині у 2020 році «Контінентал Фармерз Груп» сплатила понад 574,3 млн грн податків і спрямувала 13,2 млн грн на соціальні проекти