Субота , 20.04.2024

За порушення карантину склали протокол на директора будинку культури, який пустив до клубу 10 колядників

У селі Касперівці колишнього Заліщицького, а тепер Чортківського району за порушення карантину склали протокол на директора будинку культури.

Факт порушення поліцейські зафіксували 22 січня цього року. Як зазначається у протоколі, ввечері, близько 19.00, сільський будинок культури був відчинений і у ньому були присутні 10 осіб, які зібралися для коляди.

Працівники поліції вбачали у цьому порушення карантинної постанови Кабміну і склали на директора закладу культури адміністративний протокол за ч.1 ст.44-3 КУпАП.

Нагадаємо, за це порушення передбачене покарання у вигляді штрафу у розмірі від 17000 гривень.

У судове засідання директор будинку культури не з’явився, причини неявки не повідомив. Тож суд розглянув справу без його присутності.

Дослідивши усі матеріали справи, суддя Заліщицького районного суду Шевчук Валентина Михайлівна прийшла до висновку, що у даній справі не зібрано достатньо доказів, які підтверджували вину особи, на яку складено протокол.

Відтак, 8 лютого суддя Заліщицького районного суду поставила закрити справу щодо директора будинку культури у зв’язку з відсутністю складу адміністративного порушення.

Читайте також:
На Тернопільщині підприємець за порушення карантину отримав 17000 гривень штрафу