Понеділок , 29.04.2024

Баварія – Боруссія Д: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У рамках 24 туру чемпіонату Німеччини мюнхенська Баварія прийматиме дортмундську Боруссію.

Матч з такою афішею завжди привертає увагу, однак цьогоріч клуби підходять до цієї гри з іншими завданнями. Баварія бореться за чемпіонство з РБ Лейпцигом, випереджаючи його на два очки. А Боруссія поки виборює право на лігочемпіонівську квоту, перебуваючи на п’ятому місці.

Баварія

Баварія в середині лютого дещо підпустила суперників у турнірній таблиці, коли втратила очки в матчах з Армінією (нічия) і Айнтрахтом. Однак в попередніх матчах команда здобула впевнені перемоги: виїзну над Лаціо в Лізі Чемпіонів – 4:1 та домашню над Кельном – 5:1 в попередньому турі.

Боруссія Д

Боруссія також успішно грає в Лізі Чемпіонів, вигравши у Севільї в першому матчі на виїзді – 3:2. Пройшла команда і до півфіналу кубка Німеччини, перемігши 2 березня одноклубників із Менхенгладбаха 1:0. Та й в чемпіонаті поступово ситуація покращується, принаймні в останніх трьох матчах Боруссія набрала 7 очків. Отож, можна сказати, що Дортмунд – на підйомі.

Початок гри

Матч у Мюнхені розпочнеться у суботу, 6 березня о 19.30 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеплатформі «Мегого».

Прогноз

Букмекери одноголосно і беззаперечно надають перевагу Баварії. «Парі Матч» на домашню перемогу цього клубу поставив коефіцієнт – 1,65. Виграш Боруссії оцінюють в 4,9. Нічию – 4,4.

«Фавбет» оцінив перемогу Баварії коефіцієнтом 1,67, перемогу гостей – 4,75, нічию – 4,5.

Bwin також віддає перевагу Баварії. На її перемогу коефіцієнт 1,65, Боруссії – 4,75, нічийний підсумок оцінили в 4,25.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 2:1. Таку перемогу господарів «Фавбет» оцінив коефіцієнтом 9,4, «Парі Матч» – 9,1, а Bwin – 9,5.

Читайте також:
Ліверпуль – Челсі – 0:1. Відео голу та огляд матчу Прем’єр-ліги