П’ятниця , 19.04.2024

Ліверпуль – Челсі: анонс матчу Прем’єр-ліги і прогнози букмекерів

Обидві команди підходять до гри на сусідніх щаблях турнірної таблиці – п’ятій і шостій – причому лігочемпіонівська четвірка перебуває на довжині витягнутої руки.

Чемпіонат Англії поступово виходить на фінішну пряму, а отже, нас чекає непросте протистояння двох грандів.

Ліверпуль

Ліверпуль програв чотири матчі поспіль в чемпіонаті Англії і, як наслідок, опустився на незвично низьку шосту позицію. В попередньому турі, на щастя, цю серію вдалося перервати – на виїзді було обіграно Шеффілд Юнайтед – 0:2. Отож, до одного зі знакових протистоянь кінцівки сезону Ліверпуль підходить у помітно кращому настрої.

Челсі

У лондонців непростий календар – лише в неділю вони зіграли з Манчестер Юнайтед, перед тим була важка гра з мадридським Атлетико в Лізі Чемпіонів, і ось тепер виїзд до «пораненого і небезпечного» Ліверпуля. Челсі було набрав ходи в чемпіонаті, здобувши 4 перемоги, але в останніх турах пригальмував – дві нічиїх.

Початок гри і трансляція

Матч у Ліверпулі розпочнеться у четвер, 4 березня, о 22.15 за київським часом.

В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Сетанта».

Прогноз

Букмекери надають перевагу господарям поля із Ліверпуля. «Фавбет» на перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,28. Виграш Челсі оцінюють в 3,15. Нічию — 3,6.

«Парі Матч» оцінив перемогу Ліверпуля коефіцієнтом 2,21, перемогу лондонців — 3,05, нічию — 3,65.

Bwin на перемогу Ліверпуля поставив коефіцієнт 2,2, Челсі — 3,1, нічийний підсумок оцінили в 3,6.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів традиційно є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 6,5, «Парі Матч» — 7,1, а Bwin — 7,5.

Читайте також:
Челсі – Манчестер Юнайтед: огляд і рахунок матчу