Неділя , 28.04.2024

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

Велике манчестерське дербі відбудеться в рамках 27 туру чемпіонату Англії.

Цього разу «Сіті» прийме «Юнайтед» і «дербі на всі часи» ще й додає родзинки факт, що клуби зустрічаються в статусі лідера і його найближчого переслідувача. Щоправда відрив «Сіті», який вже давно «застовбичив» за собою перший рядок турнірної таблиці, від «Юнайтед», який іде другим, складає 14 очків.

Манчестер Сіті

Матч першого кола цих команд завершився нульовою нічиєю. Було це 12 грудня, після чого 15 грудня «городяни» зіграли ще одну нічию з Вест Бромвічем, і розпочалася їх переможна серія. Її тривалість у різних турнірах складає вже 21 матч, і не дивно, що в турнірній таблиці становище Манчестер Сіті настільки зміцнилося. До речі, у минулому турі «городяни» впевнено перемогли Вулвергемптон 4:1.

Манчестер Юнайтед

В їх земляків із Юнайтед все не так райдужно. Три останніх матчі  — з Челсі, Крістал Пелас і домашній з Реал Сосьєдад у рамках Ліги Європи — «манкуніанці» завершили нульовими нічиїми. Попереднє дербі команд — у рамках півфінала кубка ліги 6 січня — Юнайтед також програв. Однак, якщо вже ліквідовувати відрив від земляків, то коли, як не зараз?

Початок гри

Матч у Манчестері розпочнеться у неділю, 7 березня, о 18.30 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Setanta.

Прогноз

Букмекери одноголосно і беззаперечно надають перевагу господарям. «Парі Матч» на домашню перемогу цього клубу поставив коефіцієнт – 1,49. Виграш Юнайтед оцінюють в 6,9. Нічию – 4,5.

Bwin оцінив перемогу Сіті коефіцієнтом 1,5, перемогу гостей – 6,75, нічию – 4,2.

«Фавбет» також віддає перевагу Сіті. На його перемогу коефіцієнт 1,48, Юнайтед – 7,1, нічийний підсумок оцінили в 4,55.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 2:0. Таку перемогу господарів «Фавбет» оцінив коефіцієнтом 6,7, «Парі Матч» – 7,2, а Bwin – 8,0.

Читайте також:
Баварія – Боруссія Д: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів