П’ятниця , 26.04.2024

ПСЖ – Манчестер Сіті: анонс півфіналу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

Другий півфінал цьогорічної Ліги Чемпіонів багато хто називає прихованим фіналом, мовляв, саме тут ховається майбутній переможець елітного євротурніру.

Хоча минулого тижня ПСЖ ледь не отримав престижний титул абсолютно без боротьби, адже був єдиним півфіналістом, який відмовився грати в новоствореній Суперлізі. Тоді УЄФА погрожував дискваліфікувати всіх учасників Суперліги і віддати кубок французам.

У підсумку, як відомо, всі «суперліговці» дали задню, отож, було вирішено дограти півфінали і фінал в нормальному режимі. Однак для УЄФА ПСЖ тепер в однозначному пріоритеті.

ПСЖ

Паризький клуб у внутрішньому чемпіонаті нині веде відчайдушну боротьбу з Ліллем, програючи одне очко супернику за чотири тури до завершення чемпіонату.  При цьому між собою суперники більше не зустрінуться, отож, парижани можуть сподіватися лише на осічку опонента при власному стовідсотковому результаті.

В останніх трьох турах ПСЖ здобував перемоги з загальною різницею м’ячів – 10:4, а також впевнено вийшов до півфіналу кубка Франції.

На двох попередніх стадіях плей-офф Ліги Чемпіонів ПСЖ, нагадаємо, вибив Барселону (4:1, 1:1) і Баварію (3:2, 0:1). Однак обидва рази розпочинав протистояння гостьовим поєдинком, в якому фактично і забезпечував собі перемогу. Тепер перший матч парижани гратимуть вдома.

Манчестер Сіті

Для Манчестер Сіті Ліга Чемпіонів нині стала пріоритетним завданням. У чемпіонаті Англії за 5 турів до завершення Сіті зберігає комфортну 10-очкову перевагу, і звісно вже її не втратить. Тим більше, що в останніх п’яти матчах чемпіонату Сіті набрав 12 очків, і роздаровувати їх наліво і направо не збирається. А минулого тижня Сіті ще й завершив свої виступи в Кубку Англії, програвши Челсі 0:1.

Тому Ліга Чемпіонів тепер залишається найважливішим турніром для МС. До речі, на попередніх стадіях плей-офф підопічні Гвардіоли вже розібралися з двома Боруссіями – спочатку гладбахською (2:0, 2:0), а потім і дортмундською (2:1, 2:1).

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у середу, 28 квітня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 2».

Прогноз

Букмекери у цьому протистоянні надають перевагу Манчестер Сіті. «Фавбет» на його прохід приймає ставки з коефіцієнтом 1,55, а на ПСЖ – 2,6. «Парі Матч» оцінив імовірність проходу Сіті – 1,55, а парижан – 2,56. А Bwin на прохід МС – 1,53, ПСЖ – 2,35.

Щодо цього матчу, то «Фавбет» на перемогу манчестерців у першому матчі поставив коефіцієнт — 2,23. Виграш ПСЖ оцінюють в 3,3. Нічию — 3,8.

«Парі Матч» оцінив перемогу англійців коефіцієнтом 2,14, перемогу господарів — 3,3, нічию — 3,8.

Bwin на перемогу Сіті поставив коефіцієнт 2,15, ПСЖ — 3,0, нічийний підсумок оцінили в 3,9.

Читайте також:
Реал – Челсі: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів