П’ятниця , 19.04.2024

Реал – Челсі: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

Цьогорічні півфінали Ліги Чемпіонів розпочнуться протистоянням у Мадриді, де місцевий Реал прийме лондонський Челсі.

Гра відбудеться на тлі «незагоєних ран», які залишило після себе утворення Суперліги. УЄФА не приховує, що планує досить жорстко відреагувати на спробу 12-ти клубів-заколотників підірвати устої європейського футболу. І, очевидно, найсуворіше покарання очікує на одного з ідейних натхненників невдалого проєкту, президента Реала Флорентино Переса.

Найбільш радикальні течії в УЄФА навіть виступали за миттєву дискваліфікацію Реалу, однак клубу ще дадуть дограти цей сезон, а в наступному, цілком можливо, що він на невизначений час залишиться без єврокубків. Отож, така ситуація, звісно, буде мати вплив на вівторкову гру.

Реал

Мадридці останнім часом загальмували і в ігровому плані. Після перемоги над Барселоною і відкритого шляху до чемпіонства, Реал несподівано двічі з трьох матчів зіграв унічию (два «сухих» поєдинки з Хетафе і Бетисом), і значно ускладнив собі життя в чемпіонаті.

А ось у Лізі Чемпіонів поки все для Реала складалося якнайкраще. На попередніх стадіях плей-офф мадридський гранд вибив двох сильних конкурентів — Аталанту (1:0, 3:1) і Ліверпуль (3:1, 0:0).

Челсі

Челсі на минулому тижні також «засвітився» у Суперлізі. Однак аристократи, разом з іншими англійськими клубами, швиденько вийшли з проєкту, і тепер, якщо й будуть під санкціями УЄФА, то не дуже суворими. Осад, однак, як то кажуть, залишився…

В чемпіонаті Англії Челсі нині замикає лігочемпіонівський топ-4, але відразу кілька переслідувачів намагаються їх звідти «вибити». В останніх трьох турах лондонці набрали 7 очків, а, крім того, вийшли до фіналу Кубка Англії, перемігши потужний Манчестер Сіті.

А щодо Ліги Чемпіонів, то на стадіях плей-офф «аристократи» вибили Атлетико (1:0, 2:0) і Порту (2:0, 0:1).

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у вівторок, 27 квітня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери у цьому протистоянні надають перевагу Реалу. «Фавбет» на його прохід приймає ставки з коефіцієнтом 1,81, а на Челсі – 2,09. «Парі Матч» оцінив імовірність проходу Реалу – 1,82, а лондонців – 2,05. А Bwin на прохід Реалу – 1,72, Челсі – 2,00.

Щодо цього матчу, то «Фавбет» на перемогу мадридців у першому матчі поставив коефіцієнт — 2,34. Виграш Челсі оцінюють в 3, 5. Нічию — 3,35.

«Парі Матч» оцінив перемогу іспанців коефіцієнтом 2,35, перемогу гостей — 3,3, нічию — 3,25.

Bwin на перемогу Реалу поставив коефіцієнт 2,35, Челсі — 3,3, нічийний підсумок оцінили в 3,1.

Читайте також:
Реєстрація в БК Парі Матч – ставки та казино на одному сайті