Вівторок , 19.03.2024

Агробізнес – Динамо: анонс матчу Кубка України

У середу, 21 квітня, в Тернополі відбудеться півфінальний матч Кубка України з футболу, в якому зустрінуться волочиський Агробізнес і київське Динамо.

Для Агробізнесу, команди першої ліги, вихід на таку високу стадію національного кубку – безперечний успіх. Команда вже стрибнула «вище голови», отож, не має жодних психологічних тягарів.

Київське Динамо вже фактично забезпечило виконання головних завдань на сезон — чемпіонство і вихід до єврокубкової весни. Тепер команда може зосередитися і на здобутті ще одного трофею – Кубка України. А отже гра обіцяє бути дуже цікавою.

Агробізнес

Команда із Волочиська у чемпіонаті першої ліги останнім часом потрапила в смугу нічиїх – чотири рази поспіль «Агробізнес» ділив очки з суперниками, а востаннє перемагав ще 19 березня. Внаслідок цього, команда опустилася на 4 місце (щоправда, відрив від третього лише два очки), і ризикує програти боротьбу за три путівки до Прем’єр-Ліги.

Нагадаємо, що Агробізнес розпочав свій шлях у кубку України з другого кола, де на виїзді здолав ФК Ужгород – 0:1. У третьому колі команда з Волочиська перемогла Епіцентр – 1:2, а далі почалася фантастика. У 1/8 фіналу Агробізнес переграв Ворсклу – 1:0, а в чвертьфіналі з таким же рахунком донецький Шахтар. Причому єдиний гол забив екс-тернополянин Богдан Семенець у додатковий час.

Динамо

У киян триває 7-матчева переможна серія в чемпіонаті України. Востаннє динамівці втрачали очки ще в лютому, а в суботу впевнено перемогли головного конкурента донецький Шахтар – 1:0. Тепер можна подумати і про кубок України, який Динамо виграло й торік.

Кияни, до речі, як і Шахтар, стартували в розіграші кубка України лише з чвертьфіналу. Там Динамо не без проблем перемогло Колос – основний і додатковий час завершився внічию 0:0, а у серії пенальті виграли динамівці – 4:3.

Початок гри

Матч у Тернополі розпочнеться в середу, 21 квітня, о 16.00 за київським часом. Тернополяни зможуть замовити квитки на цю гру на інтернет-сайті Агробізнеса .

Пряму телетрансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Футбол1.

Прогноз

Букмекери, звісно, надають перевагу Динамо. «Парі Матч» на виїзну перемогу киян в основний час поставив коефіцієнт – 1,27. Виграш Агробізнеса оцінюють в 11,0. Нічию – 5,9. На прохід Динамо коефіцієнт – 1,11, Агробізнеса – 6,7.

 «Фавбет» також віддає перевагу Динамо. На його перемогу коефіцієнт 1,25, Агробізнеса – 11,5, нічийний підсумок оцінили в 5,9. На прохід Динамо коефіцієнт – 1,06, Агробізнеса – 9,5.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 0:2. На такий рахунок приймають ставки з коефіцієнтом 5,4 і 5,7.

Читайте також:
Аталанта – Ювентус – 1:0. Огляд матчу і відео голу