Вівторок , 19.03.2024

Аталанта – Ювентус – 1:0. Огляд матчу і відео голу

Аталанта здобула надзвичайно важливу перемогу в грі з основним конкурентом за медалі чемпіонату Італії.

Єдиний гол незадовго до завершення поєдинку гарматним ударом з-за меж штрафного майданчика забив український легіонер Руслан Малиновський.

Матч за 6 очків – так ще називають такі поєдинки, адже твоя команда має змогу набрати три очки, а суперник і конкурент у такому випадку гарантовано їх втратить.

Команди почали гру дуже активно і створили багато небезпечних моментів, однак забити не вдавалося. Отож, ближче до завершення матчу видавалося, що він впевнено котиться до сухої нічиєї, яка не задовольняла нікого.

На 72-ій хвилині тренерський штаб бергамців кинув у бій Руслана Малиновського, який замінив Мехле. І за три хвилини до кінця основного часу Аталанта, після швидкого розіграшу кутового, вивела Руслана на ударну позицію метрах у 23-ох від воріт – під потужний удар з лівої кинувся Алекс Сандро, і м’яч, рикошетом від нього, влетів у дальній кут воріт Войцеха Щесни.

Таким чином, Аталанта здобуває три очки і виходить на третє місце турнірної таблиці, на два очки більше має Мілан. А нижче з таким же гандикапом розташувався Ювентус, який також ще не виключився з боротьби за нагороди. До завершення чемпіонату 7 турів, лідирує Інтер, який випереджає Мілан на 9 очків.

Читайте також:
Шахтар – Динамо – 0:1. Огляд матчу і відео голу