Вівторок , 19.03.2024

Шахтар – Динамо – 0:1. Огляд матчу і відео голу

За чотири тури до завершення чемпіонату України його переможець визначився на 99,9%, а можливо й більше.

Київське Динамо перемогло Шахтар в черговому класичному протистоянні. У матчі, де перемога, як повітря, потрібна була саме Шахтарю.

За 8 місяців після приходу до киян Мірчі Луческу стан протистояння Шахтар – Динамо змінився до невпізнання. Протягом останніх років десяти Динамо, якщо й могло щось протиставити Шахтарю на полі, то це морально-вольові якості або везіння. Тепер же саме донецький клуб, фактично, не мав шансів проти Динамо.

Єдиний гол у грі було забито з пенальті ще у першому таймі. Донеччани порушили правила в своєму штрафному майданчику на Андрієвському, і Де Пена чітко пробив з позначки у нижній кут воріт.

У другому таймі протистояння стало відверто нудним. Динамо впевнено контролювало хід гри, а Шахтар чи то не міг, чи то не знав як протистояти майбутнім чемпіонам.

Саме так – чемпіонам, адже в останніх чотирьох турах Динамо теоретично вистачить навіть трьох набраних очків. А практично – навіть і того не потрібно, адже навряд чи Шахтар з такою грою здобуде в них максимум очків.

Читайте також:
Аталанта – Ювентус: анонс матчу і прогнози букмекерів