Четвер , 18.04.2024

Арсенал – Ліверпуль: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У 30 турі чемпіонату Англії відбудеться матч двох суперклубів — Арсенала і Ліверпуля.

І нехай сьогодні вони не на провідних позиціях у турнірній таблиці, однак у високому рівні їх виконавців сумнівів немає, а отже, градус протистояння зашкалюватиме. Тим більше, що між командами в турнірній таблиці лише 4 очки, і цей матч можна назвати грою сусідів-суперників за 6 пунктів. Та найголовніше, що чемпіонат завершується, і кожен з цих титулованих суперників може залишитися в наступному сезоні не тільки без Ліги Чемпіонів, а й загалом без єврокубків.

Арсенал

Дев’яте місце в турнірній таблиці є дуже некомфортним для амбітних планів Арсеналу. В останніх турах, щоправда, з’явилася впевненість, що занадто довгу кризу вдасться подолати. Лондонці не програють уже в 4 турах (набрали 8 очків) та вийшли до чвертьфіналу Ліги Європи. У попередньому турі Арсенал зіграв унічию 3:3 (причому відігрався з 0:3) на виїзді з Вест Гемом. А за тур до того переміг вдома Тоттенгем – 2:1.

Ліверпуль

Сьоме місце Ліверпуля також не відповідає амбіціям клубу. Гості звітного протистояння грають весь сезон дуже нерівно, наприклад, в останніх п’яти турах у них дві перемоги при трьох поразках. Однак клуб ще далеко не все втратив, і у попередньому турі на виїзді мінімально здолав Вулвергемптон (0:1). Ліверпуль також дістався чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, де незабаром зустрінеться з Реалом.

Початок гри

Матч у Лестері розпочнеться в суботу, 3 квітня, о 22.00 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Setanta.

Прогноз

Букмекери надають перевагу гостям. «Парі Матч» на виїзну перемогу Ліверпуля поставив коефіцієнт – 2,25. Виграш Арсенала оцінюють в 3,1. Нічию – 3,5.

Bwin оцінив перемогу команди гостей коефіцієнтом 2,2, перемогу господарів – 3,1, нічию – 3,6.

«Фавбет» також віддає перевагу Ліверпулю. На його перемогу коефіцієнт 2,24, Арсенала – 3,25, нічийний підсумок оцінили в 3,55.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. На таку нічию приймають ставки з коефіцієнтом близьким до 6,5.

Читайте також:
Лестер – Манчестер Сіті: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів