Вівторок , 19.03.2024

Були 20 років разом: DZIDZIO оголосив про розлучення з дружиною

Відомий український виконавець Михайло Хома, більш знаний під псевдонімом DZIDZIO, розповів, що розлучається з дружиною. З Ярославою чоловік провів разом понад 20 років.

Як відомо, стосунки у пари погіршилися вже давно. Про це в різних інтерв’ю неодноразово говорили як DZIDZIO, так і Slavia. Жінка теж пробує себе в ролі співачки, чого відкрито не підтримував Михайло.

«Від початку наших стосунків та появи DZIDZIO я ховала свої амбіції, плани й талант, завжди підтримуючи чоловіка. Але всьому є межа… Особливо боляче чути замість підтримки постійне, так би мовити, цькування та переконання в тому, що в мене нічого не вийде».

Сам DZIDZIO розповів, що вже 9 місяців не живе з дружиною та активно готується до розлучення.

«Ще коли ми були дітьми, по 17 років, то пообіцяли собі не «тягнути» мертві стосунки, а спокійно відпустити одне одного. Зараз цей час настав… Я поважаю Славу, але більше не маю до неї почуттів. Проте хочу зробити все красиво (прим., – розлучитися), без бруду, образ».

Що цікаво, Михайло та Ярослава вважалися однією з найміцніших пар шоу-бізнесу. Вони разом понад 20 років, з яких 8 – офіційно одружені.

Христина СЛОТА

Читайте також:
Відпусти та забудь: як розлучаються різні знаки Зодіаку