П’ятниця , 29.03.2024

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль: анонс і коефіцієнти букмекерів

У 34 турі чемпіонату Англії відбудеться матч двох суперклубів — Манчестер Юнайтед і Ліверпуля.

«Манкуніанці» перебувають на 2 місці турнірної таблиці, і вдало провівши останні матчі Прем’єр-ліги, забезпечили собі комфортний 5-очковий запас від Лестера. Ліверпуль поки на 6-ому місці, вибув зі всіх супутніх турнірів, і тепер бореться за «лігочемпіонівську четвірку» з Вест Гемом, а найголовніше — з Челсі.

Манчестер Юнайтед

Тринадцять очків у п’яти останніх матчах чемпіонату дозволяють Манчестер Юнайтед навіть помріяти про боротьбу за чемпіонство з Сіті, якщо раптом земляки потраплять у кризу. Клуб ще чекає протистояння з Лестером (11 травня), отож, втрачати очки не бажано. Не будемо забувати й про півфінал Ліги Європи, там також простого поєдинку з Ромою не варто очікувати.

Ліверпуль

Чотириочковий відрив Ліверпуля від Челсі, що займає нині 4 місце, навряд чи варто вважати прірвою. У лондонців дуже важкий календар п’яти останніх матчів – вони мають зіграти ще з Сіті, Арсеналом, Лестером і Астон Віллою. А ще Челсі зіграє у фіналі Кубка Англії і протистоїть Реалу в Лізі Чемпіонів. Тому очки ця команда точно втратить, а Ліверпулю потрібно брати свої. І чому б не почати з Манчестер Юнайтед? Тим більше, що в чемпіонаті у Ліверпуля триває 5-матчева безпрограшна серія.

Початок гри

Матч у Манчестері розпочнеться в неділю, 2 травня, о 18.30 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Setanta.

Прогноз

Букмекери невеличку перевагу надають гостям. «Парі Матч» на виїзну перемогу Ліверпуля поставив коефіцієнт – 2,4. Виграш Юнайтед оцінюють в 2,85. Нічию – 3,5.

Bwin оцінив перемогу команди гостей коефіцієнтом 2,45, перемогу господарів – 2,75, нічию – 3,6.

«Фавбет» також віддає перевагу Ліверпулю. На його перемогу коефіцієнт 2,47, манкуніанців – 2,89, нічийний підсумок оцінили в 3,55.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. На таку нічию приймають ставки з коефіцієнтом 6,5-7,2.

Читайте також:
ПСЖ – Манчестер Сіті – 1:2. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів