П’ятниця , 29.03.2024

ПСЖ – Манчестер Сіті – 1:2. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів

У першому матчі півфінальної стадії Ліги Чемпіонів у Парижі місцевий Парі-Сен-Жермен поступився Манчестер Сіті.

ПСЖ Манчестер Сіті

Гра завершилася з рахунком 1:2, і тепер Сіті — безумовний фаворит гри-відповіді.

Хоча рахунок в грі відкрили саме господарі – уже на 15-ій хвилині Маркіньос, після навісу з кутового, з кута воротарського майданчика спрямував м’яч у дальній кут. І у першому таймі, особливо в його першій половині, парижани могли ще не раз засмутити голкіпера гостей Едерсона, однак гостям щастило. Особливо небезпечними біля їх воріт були стандарти.

У другому таймі поступово хід гри змінився, і вже Сіті притис суперника до його воріт. На 61-ій хвилині на полі з’явився українець Олександр Зінченко, а вже через три хвилини він віддав… результативну передачу. Хоча особливої заслуги в голі українця й нема — «Зіна» просто передав м’яч далі на фланг до Де Брюйне. Бельгієць навісив до штрафного по такій загадковій траєкторії, що ніхто до м’яча не дістався, проте гравці дезорієнтували голкіпера, і м’яч влетів у ворота.

А ще через 7 хвилин Манчестер Сіті забив і другий гол. Марез зі штрафного «пробив» «стінку» суперника, і голкіпер господарів Навас вдруге був змушений дістати м’яч із сітки власних воріт…

Виїзна перемога 2:1 дозволяє Сіті пройти до фіналу не лише за будь-якого позитивного підсумку матчу-відповіді (перемоги або нічиєї), а й навіть у випадку поразки 0:1. Гра-відповідь відбудеться у вівторок, 4 травня, о 22.00.

Читайте також:
Реал – Челсі – 1:1. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів