Вівторок , 19.03.2024

Після серії поразок у тернопільській “Ниві” призначили нового головного тренера

Новим наставником тернопільської “Ниви” став 49-річний Ігор Климовський.

Попереднім головним тренером команди був Ігор Білан. 12 квітня із ним припинено співпрацю за взаємною згодою сторін.

Новим наставником команди призначений Ігор Климовський, який раніше очолював донецький “Олімпік”, інформує прес-служба клубу ФК “Нива”.

Ігор Климовський народився на Донеччині. Як футболіст відомий за виступами у донецькому “Металурзі”, “Машинобудівнику”, хмельницькому “Поділлі” та інших клубів.

Тренерську кар’єру розпочав у 2002 році у структурі донецького “Олімпіка”, де й працював до лютого цього року. Ігор Климовський тренував юнацькі та молодіжні команди донеччан, а також тричі очолював основну команду.

Помічником головного тренера Ігоря Климовського у “Ниві” буде Руслан Геннадійович Уманець, який працював пліч-о-пліч із ним у “Олімпіку”.

Керівництво клубу представило команді новий тренерський штаб. У зв’язку зі станом здоров’я Ігор Климовський приєднається до “Ниви” згодом, а поки вестиме усю підготовку на відстані. Безпосередньо проводити тренерський процес наразі буде Руслан Уманець, який уже провів перше заняття на клубній базі.

Нагадаємо, “Нива” ще не здобула жодного очка у весняній стадії сезону. Враховуючи невдачі осіннього сезону, команда програла 6 турів Першої ліги поспіль і тепер уже впритул наблизилася до зони вильоту – відрив від передостаннього місця складає 5 очок.

Новий тренерський штаб дебютує 16 квітня домашнім матчем проти рівненського “Вереса”, який очолює турнірну таблицю.

Читайте також:
Новини боксу. Спаринг-партнер Макгрегора підтвердив бій з Денисом Берінчиком