Вівторок , 23.04.2024

ПСЖ – Баварія – 0:1. Відео голу та огляд матчу Ліги Чемпіонів

Переможець Ліги Чемпіонів минулого сезону мюнхенська Баварія склав свої повноваження.

У Парижі німці, хоч і здобули мінімальну перемогу над господарями, не зуміли пройти далі, адже минулого тижня програли домашній матч 2:3.

Хоча старт поєдинку не віщував мюнхенцям жодних ілюзій – ПСЖ відразу захопив ініціативу і ще до перерви міг кілька разів вразити ворота суперників. Один Неймар з убойних позицій пробив у поперечину і штангу.

Проте ближче до перерви Баварія вирівняла гру, а на 40-ій хвилині несподівано забила гол. Мюллер в дотик відкинув м’яч на Алабу в штрафному майданчику, з ударом австрійця впорався воротар парижан Навас, проте на добиванні краще всіх зреагував Чупо-Мотинг і ударом головою відкрив рахунок.

Гра у другому таймі була дуже в’язкою і напруженою. Не сказати, що в Баварії зовсім не було небезпечних моментів, проте оборона господарів діяла напрочуд надійно. До того ж в контратаках парижани мали кілька своїх шансів, але нападників ПСЖ на долю секунди випереджав голкіпер Баварії Нойєр.

На останніх хвилинах баварці пішли ва-банк і притисли ПСЖ до воріт, але їм не вистачило останнього пасу. Красномовним став епізод вже у компенсований час, коли Сане розібрався зі своїм візаві в штрафному господарів, але його «простріл» перехопив голкіпер Навас…

Таким чином, за підсумком двох поєдинків, за рахунок більшої результативності на виїзді, до півфіналу йдуть парижани. З іншої чвертьфінальної пари вівторка до четвірки кращих пробився лондонський Челсі, який також програв вдома Порту 0:1, але у виїзному матчі тижнем раніше переміг 2:0.

Читайте також:
Реал – Барселона – 2:1. Огляд матчу і відео голів