П’ятниця , 29.03.2024

Реал – Барселона – 2:1. Огляд матчу і відео голів

Чергове ель-классіко відбулося в Іспанії вчора, 10 квітня, і цього разу воно ще й багато в чому визначає переможця Примери.

Барселона у виїзному матчі на затишному стадіоні «Альфредо ді Стефано» мала величезну ігрову перевагу над Реалом (володіння м’ячем – 69%:31%), але програла 2:1.

Усе вирішила результативність Реала в першому таймі. Уже на 13-ій хвилині Бензема п’яткою переправив м’яч у сітку гостей, а на 28-ій хвилині Тоні Кроос блискуче виконав штрафний майже з лінії карного майданчика, і після серії рикошетів м’яч зупинила тільки сітка воріт.

У Барселони найнебезпечніший момент першої половини стався на останній її хвилині. Мессі майже виконав «сухий лист» прямо з кутового, м’яч перелетів через голкіпера Куртуа і потрапив у дальню штангу.

У другому таймі дощ, що падав усю гру, значно посилився, а Барса кинула всі сили в атаку. На 60-ій хвилині захисник Мінгеза відіграв один гол, в дотик замкнувши простріл з лівого флангу.

До завершення гри каталонці атакували великими силами і створили не один небезпечний момент, але м’яч у ворота не йшов. На останніх секундах в атаку пішов навіть голкіпер Тер Штеген і м’яч потрапив у поперечину воріт Реала, але більшого Барса зробити не змогла.

Після гри найбільшого розголосу набув епізод на 83-ій хвилині з падінням Бретуейта в штрафному майданчику мадридців. Арбітр в тому епізоді пенальті не побачив, і VAR підтвердив його думку, що дозволило гравцям і тренеру Барселони, як і в першому колі, звинуватити в поразці суддівство.

У турнірній таблиці Реал наздогнав Атлетико і тепер випереджає Барселону на одне очко. Проте другий мадридський клуб свій матч 30-го туру грає сьогодні ввечері на виїзді з Бетисом, який бореться за місце в єврокубках.

Читайте також:
Баварія – ПСЖ – 2:3. Огляд матчу і відео голів