Субота , 27.04.2024

ПСЖ – Баварія: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

Перший матч: «Баварія» – ПСЖ – 2:3.

У Франції, в рамках матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, ПСЖ зустрінеться з мюнхенською Баварією. В першій грі французький клуб вдало зіграв на контратаках, і хоча й пропустив два голи, забив тричі. Причому двічі в грі відзначився найдорожчий гравець світу Мбаппе.

До гри в Німеччині Баварія була явним фаворитом цієї пари, а тепер, звісно, більші шанси на прохід букмекери бачать у французів. Ще б пак, Баварії потрібно обов’язково перемагати, причому з різницею в два голи (перевага в один гол підійде, якщо мюнхенцям вдасться забити 4 і більше).

ПСЖ

Парі-Сен-Жермен нині веде відчайдушну боротьбу на два фронти, адже трішки пригальмував у чемпіонаті Франції і пропустив наперед у турнірній таблиці Лілль. В попередньому турі, в суботу, 10 квітня, ПСЖ на виїзді розгромив Страсбур – 1:4 (0:3 – вже після першого тайму). Голи забили Мбаппе, Сарабія, Кін і Паредес. Лілль, однак, також здолав Мец на виїзді – 0:2, і зберіг триочковий відрив від парижан.

Баварія

Мюнхенці з травмою головного бомбардира Левандовськи втратили задатки потужної і надійної (а головне — результативної) гри, яку демонстрували останнім часом. У попередньому турі Бундесліги Баварія не змогла здобути перемогу, зігравши внічию 1:1 з берлінським Уніоном. Рахунок відкрив Джамал Мусіала на 68-ій хвилині, проте на 85-ій берлінці відігралися. Та навіть несподівана нічия зберегла доволі комфортний для мюнхенів відрив у 5 очків у турнірній таблиці від другого місця.

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у вівторок, 13 квітня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі (на відміну від усього протистояння) таки надають перевагу Баварії. «Фавбет» на перемогу мюнхенців поставив коефіцієнт — 2,21. Виграш ПСЖ оцінюють в 4,00. Нічию — 3,00.

«Парі Матч» оцінив перемогу німців коефіцієнтом 2,18, перемогу господарів — 3,05, нічию — 4,0.

Bwin на перемогу Баварії поставив коефіцієнт 2,15, ПСЖ — 2,95, нічийний підсумок оцінили в 4,0.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірними на думку букмекерів є нічийний 1:1. Коефіцієнти на нього букмекери приймають у межах 8-9.

Що ж до загального проходу, то тут ПСЖ поза конкуренцією:  «Фавбет» оцінив їх участь у півфіналі  коефіцієнтом 1,36, «Парі Матч» — 1,37, а Bwin — 1,35. «Баварію», відповідно, 3,35; 3,3 та 3,0.

Читайте також:
Баварія – ПСЖ – 2:3. Огляд матчу і відео голів