Вівторок , 19.03.2024

Житель Теребовлянщини вкрав у родича 200-літрову бочку з пальним

Крадене пальне продати, а на виручені гроші пиячити.

Свій злочинний намір житель села Нова Брикуля Микулинецької селищної громади, на щастя, зреалізувати не зміг: господар помітив крадіжку й повідомив поліцейських.

Про це сьогодні, 15 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Співробітники відділення поліції №3 міста Теребовлі застали раніше судимого  41-річного жителя села Нова Брикуля на місці злочину. Втекти зловмисникові не дав потерпілий. Останній повідомив, що крадій – родич його дружини і ввечері проник до підсобного приміщення та викотив звідти 200 літрову бочку з пальним.

41-річний зловмисник уже неодноразово мав проблеми із законом через пристрасть до чужого майна. Чоловік зловживає алкоголем,  от й шастає чужими господарствами у пошуках чогось, що б можна було продати чи обміняти на пляшку.

Цього разу помітив у шваґра бочку, наповнену пальним. Ввечері проник до господарської будівлі родича, перехилив ємність та став викочувати на вулицю. Господар помітив це і повідомив поліцейських.

Крадене правоохоронці повернули власникові, а зловмисникові загрожує новий в’язничний термін.  Згідно санкцій інкримінованої статті 185 (ч.3) ККУ йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте також:
У Козові спіймали чоловіка, який в центрі селища крав чавунні огорожі