Субота , 20.04.2024

Барселона – Атлетико – 0:0. Огляд матчу

Барселоні необхідна була перемога в цьому матчі, адже лише за таким підсумком вона могла очолити турнірну таблицю.

Атлетико, який в турнірній таблиці мав на два очки більше, теоретично влаштовувала нічия. У такому випадку, щоправда, його мав змогу наздогнати Реал, який свій матч проводить сьогодні і має не менш грізного суперника — Севілью, що йде четвертою в таблиці.

Отож, гра була центральною в Європі, але, як це часто буває, видовищною не вийшла. Барселона діяла дуже прагматично, атакуючи, як правило, завдяки індивідуальним діям Мессі. І одного разу він справді видав шедевр, коли обіграв чотирьох захисників і точно пробив, але голкіпер суперника Облак перевів м’яч на кутовий.

Атлетико грав «по рахунку», але створив небезпеки більше, ніж господарі. Особливо це стосується середини першого тайму, коли мадридці перехопили ініціативу. Спочатку непогано пробив Карасско, потім удар Суареса в ближній кут парирував Тер Штеген, а за мить небезпечний удар Корреа перервав Лангле.

У другому таймі гра зовсім заспокоїлася, однак за п’ять хвилин до завершення гри Барса створила найреальніший момент для взяття воріт – на навіс Альби зліва відгукнувся Дембеле, але пробив трішки вище воріт. Отож, 0:0 – на користь Реала.

Читайте також:
Ювентус – Мілан: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів