Субота , 20.04.2024

Ювентус – Мілан: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У 35 турі чемпіонату Італії відбудеться мегаматч Ювентус – Мілан.

У Серії А нині склалася дуже заплутана ситуація, причому в боротьбі не за чемпіонство (Інтер уже забезпечив собі «золото»), а саме в протистоянні за комплекти інших нагород.

Відразу три команди – Аталанта, Ювентус і Мілан – набрали по 69 очків, а Наполі має на два пункти менше. У такому ракурсі зустріч Ювентуса і Мілана, попри історичну принциповість, набула ще й максимального турнірного забарвлення.

Ювентус

Наприкінці чемпіонату вже ні в кого немає сил, і очки даються дуже важко. Юве не виняток. У двох попередніх іграх команда програвала, але, буквально «на зубах», з Фіорентиною вирвала одне очко, а в Удінезе (завдяки дублю Роналду на останніх хвилинах), навіть три. Ця перемога дозволила туринському клубу зберегти місце в топ-3, однак Аталанта все ще попереду. А з нею в Юве не лише суперечка за нагороди, а й розбірки в фіналі кубка Італії.

Мілан

Червоно-чорні далекі від своєї форми дво-тримісячної давнини, коли вони лідирували в чемпіонаті. Скандали вирують довкола їх лідера і бомбардира Ібрагімовича. Отож, і не дивно,  що без нього міланці програли два матчі поспіль. Однак у попередньому турі Ібрагімович знову вийшов у «старті», голів не забивав, але Мілан переміг 2:0 Беневенто. Тому матч з Юве розглядають також через призму дуелі нападників-ветеранів — Ібрагімович проти Роналду.

Початок гри

Матч у Турині розпочнеться в неділю, 9 травня, о 21.45 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалі Футбол 2.

Прогноз

Букмекери надають перевагу господарям. «Парі Матч» на домашню перемогу Ювентуса поставив коефіцієнт – 2,35. Виграш Мілана оцінюють в 3,2. Нічию – 3,2.

Bwin оцінив перемогу команди господарів коефіцієнтом 1,72, перемогу гостей – 4,75, нічию – 3,9.

«Фавбет» також віддає перевагу Юве. На його перемогу коефіцієнт 1,82, міланців – 4,7, нічийний підсумок оцінили в 4,0.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. На таку нічию приймають ставки з коефіцієнтами близькими до 7.

Читайте також:
Барселона – Атлетико: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів