Вівторок , 16.04.2024

Барселона – Атлетико: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У 35 турі чемпіонату Іспанії відбудеться мегаматч каталонської Барселони і мадридського Атлетико.

Цю гру ще називають «поєдинком на користь Реалу», адже, разом з двома учасниками звітного протистояння, «вершкові» також ведуть боротьбу за чемпіонство, і у матчі «матрацників» і Барси точно хтось (а можливо й обоє) втратить очки.

Барселона

Різниця забитих і пропущених голів +47 дозволяє Барселоні, в будь-якому випадку, в разі перемог у всіх п’яти матчах, що залишилися, виграти Примеру. Хоча до того каталонський клуб мав ще кращі шанси, але несподівана поразка у відкладеному матчі з Гранадою, змушує Барсу навіть з Атлетико тепер грати виключно на перемогу. В попередньому турі Барселона перемогла Валенсію на виїзді з рахунком 3:2, хоча гра не завжди складалася на користь каталонців.

Атлетико

Другий мадридський клуб пригальмував навесні і розгубив увесь свій комфортний відрив. Хоча в останніх чотирьох турах Атлетико здобув три перемоги і програв лише на виїзді одноклубникам із Більбао. У попередньому турі Атлетико здолав Ельче, завдяки єдиному голу Маркоса Льоренте. Атлетико все ж має двоочкову перевагу над Барсою і Реалом, отож, у матчі з Барсою теоретично його може задовольнити навіть нічия.

Початок гри

Матч у Барселоні розпочнеться в суботу, 8 травня, о 17.15 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телевізійній платформі Мегого.

Прогноз

Букмекери надають перевагу господарям. «Парі Матч» на домашню перемогу Барселони поставив коефіцієнт – 1,83. Виграш Атлетико оцінюють в 4,5. Нічию – 3,7.

Bwin оцінив перемогу команди господарів коефіцієнтом 1,83, перемогу гостей – 4,5, нічию – 3,7.

«Фавбет» також віддає перевагу Барселоні. На її перемогу коефіцієнт 1,83, Атлетико – 4,5, нічийний підсумок оцінили в 3,8.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. На таку нічию приймають ставки з коефіцієнтом близьким до 7.

Читайте також:
Челсі – Реал – 2:0. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів