Субота , 20.04.2024

Челсі – Реал: анонс півфіналу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

Перший матч: Реал – Челсі – 1:1.

У першому півфіналі Ліги Чемпіонів лондонський Челсі забезпечив досить прийнятний результат, хоча міг розраховувати і на більше (особливо в перші хвилини).

Та результативна нічия в Мадриді змусить Реал з перших хвилин виїзного матчу йти вперед великими силами, надаючи супернику простір для контратак. Ситуацію може виправити швидкий виїзний гол, однак Челсі доволі досвідчена і майстровита команда, щоб припуститися такої помилки.

Челсі

У Челсі на черзі дуже непростий відрізок з п’яти матчів — крім Реалу в Лізі Чемпіонів, попереду важкі протистояння в чемпіонаті Англії з Сіті, Арсеналом і Лестером, плюс з тим же Лестером у фіналі Кубка Англії.

Тому лондонці можуть спробувати здобути перемогу в економрежимі, хоча це навряд чи вдаться. На вихідних Челсі розібрався з Фулгемом 2:0 (дубль на рахунку Кая Гаверца) і надалі посідає четверту позицію в турнірній таблиці, яка дає змогу грати в Лізі Чемпіонів наступного сезону.

Реал

Мадридці також мають бурхливе завершення, адже борються, крім Ліги Чемпіонів, ще й за чемпіонство в Іспанії. На вихідних Реал переміг Осасуну 2:0, хоча схилив шальки терезів на свою користь лише ближче до кінця зустрічі (голи на рахунку бразильських гравців захисної лінії Мілітана і Каземіро). Подальший календар у мадридців не такий складний, але всі матчі дуже важливі.

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у середу, 5 травня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 2».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі, як і у всьому протистоянні загалом, надають перевагу Челсі. «Фавбет» на перемогу господарів поставив коефіцієнт — 2,21. Виграш Реалу оцінюють в 3,5. Нічию — 3,4.

«Парі Матч» оцінив перемогу англійців коефіцієнтом 2,21, перемогу гостей — 3,45, нічию — 3,4.

Bwin на перемогу Челсі поставив коефіцієнт 2,15, Реалу — 3,4, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Що ж до загального проходу, то і тут шанси Челсі оцінюють вище:  «Фавбет» оцінив їх участь у півфіналі  коефіцієнтом 1,64, «Парі Матч» — 1,58, а Bwin — 1,6. Реалу, відповідно, 2,38; 2,46 та 2,2.

Читайте також:
Манчестер Сіті – ПСЖ: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів