П’ятниця , 26.04.2024

В італійському чемпіонаті інтригу закручено до максимуму

Перед останнім туром чемпіонату Італії відразу чотири клуби борються за два комплекти нагород і три місця в Лізі Чемпіонів.

Інтер тут давно забезпечив собі чемпіонство, а ось інші клуби ведуть відчайдушну боротьбу. Причому місце в топ-4 забезпечила собі лише Аталанта Руслана Малиновського і Сергія Коваленка.

Ось як виглядає тепер верх турнірної таблиці:

  1. Інтер – 88 очків
  2. Аталанта – 78 очків
  3. Наполі – 76 очків
  4. Мілан – 76 очків
  5. Ювентус – 75 очків

Причому туринцям, щоб зберегти принаймні такі примарні шанси, довелося перемагати чемпіона, і з цим завданням він впорався: Ювентус – Інтер – 3:2. Причому перемогу Юве вирвав на 88-ій хвилині, завдяки голу з пенальті Хуана Куадрадо.

Аталанта з черговим голом Малиновського на виїзді «перестріляла» Дженоа – 3:4. Причому гості вели в рахунку – 1:4, але дозволили супернику скоротити його до мінімуму.

А ось Мілан втратив очки у домашньому поєдинку з Кальярі. За співвідношення ударів по воротах 21:7, команди так і не спромоглися забити бодай гол – 0:0.

Осічкою Мілана скористалося Наполі і обійшло його в турнірній таблиці. Неаполітанці, завдяки голу Інсіньє і автоголу від Венуті, перемогли на виїзді Фіорентину – 0:2.

Тепер все остаточно вирішиться в матчах останнього туру.

Читайте також:
В Іспанії чемпіоном точно стане клуб із Мадрида