Субота , 27.04.2024

Валенсія – Барселона – 2:3. Огляд матчу і відео голів

Поглянувши на турнірну таблицю перед грою можна було ще до матчу віддати перемогу гостям із Каталонії: Барса бореться за чемпіонство, коли Валенсія – лише за виживання.

Однак це не зовсім так, адже і Валенсія, відверто, посідає сьогодні не своє місце, і Барселона – далека від своїх найкращих зразків гри. Отож, гра передбачала важке протистояння, яким і стала.

Перший тайм минув без голів, а вже на 5-ій хвилині другої половини Габріел Пауліста ударом головою після кутового відкрив рахунок на користь господарів. За 7 хвилин Мессі не реалізував пенальті, однак атака Барси другим темпом таки призвела до голу, м’яч у ворота в підсумку проштовхнув все той же Ліонель.

Ще за шість хвилин Грізманн вдало зіграв на добиванні і вивів Барсу вперед. А ще за 6 хвилин черговий шедевр виконав Мессі – зі штрафного, призначеного метрах у 22-ох від воріт господарів, він обвідним ударом над стінкою поклав м’яч у «дев’ятку». Відчайдушний стрибок голкіпера результату не дав, м’яч від штанги влетів у ворота. Це 50-ий гол Мессі за кар’єру, забитий прямим ударом зі штрафного.

За 7 хвилин до завершення матчу Валенсія один гол відіграла – чудовий дальній удар у верхній кут воріт вдався Солеру, але на більше у господарів не вистачило ані часу, ані сил.

Перемогу Барселони залишила паритет в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, адже її конкуренти також перемогли. На першому місці Атлетико, два очки програють йому Барселона і Реал. У наступному турі відбудеться мегазустріч Атлетико і Барселони.

Читайте також:
ПСЖ – Манчестер Сіті – 1:2. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів