Четвер , 25.04.2024

Шахтар вийшов у груповий етап Ліги Чемпіонів

Донецький Шахтар вийшов до групового раунду Ліги Чемпіонів, і тепер ми побачимо там дві українські команди — Динамо і гірників.

Шахтар - Монако

Жеребкування цього раунду відбудеться вже сьогодні ввечері.

Хоча шлях Шахтаря був дуже не простим. Розслаблений настрій після першого матчу зник уже на 17-ій хвилині, коли Бен Йєдер вдало зіграв на добиванні і зрівняв рахунок за сумою двох матчів. А далі все стало зовсім загрозливим, коли форвард збірної Франції з близької відстані вдруге вразив ворота Шахтаря ще до завершення першого тайму і віртуально вивів гостей до Ліги Чемпіонів.

І це був далеко не останній момент у Монако, й рахунок міг стати зовсім загрозливим. Однак на 73-ій хвилині Шахтар таки спромігся на свій разючий випад, м’яч направили Марлосу і той технічно скоротив рахунок. За новими правилами (без урахування виїзного голу) — перевів гру в овертайм.

Хоча справжнім героєм останніх хвилин зустрічі став П’ятов. Голкіпер-ветеран зреагував на убойний удар з близької відстані Фолланда на 94-ій хвилині і відбив м’яч…

А в додатковий час сталося таке потрібне диво. На не дуже загрозливий простріл Мудрика зреагував захисник французів Агиляр, і від його ноги м’яч по дузі опустився за спиною голкіпера Нюбеля у воротах — 2:2, і Шахтар у найпрестижнішій лізі європейського футболу.

Джерело: Футбол News

Читайте також:
Арсенал – Челсі – 0:2. Огляд матчу і відео голів