Четвер , 25.04.2024

Ліга Чемпіонів: “Динамо” вдома зіграло в нічию із “Бенфікою” (ВІДЕО)

Київське “Динамо” вчора, 14 вересня, розпочало груповий турнір Ліги Чемпіонів із домашньої нічиї з португальською “Бенфікою”.

Динамо - Бенфіка, незарахований гол Шапаренка

Гості володіли територіальною перевагою, створили кілька небезпечних моментів, але у підсумку ледь не програли.

У складі “Бенфіки” найбільш реальну можливість забити гол мав українець Роман Яремчук, але вдало зіграв динамівський воротар Денис Бойко.

Динамівці побудували свою гру на контратаках і мали шанс забити вже на початку зустрічі – Шапаренко зі штрафного пробив під поперечину, але воротар португальців витягнув цей м’яч.

А на 90-ій хвилині Шапаренко під час однієї з атак влучив вже у поперечину, далі португальці, виносячи м’яч, ледь не забили гол собі у ворота.

І ключовий момент на 90+3 хвилині. Шапаренко подав кутовий, Миколенко віддав м’яч на Гармаша, той зробив навіс і сам же Шапаренко вистрибнув із-спин суперників та в один дотик відправив м’яч у ворота “Бенфіки”.

Але VAR показав, що на першій стадії атаки у нашої команди був офсайд. Відтак, суддя не зарахував цей гол.

Отож, 0:0 – домашня нічия із суперником, який, найбільш ймовірно, буде основним конкурентом динамівців у боротьбі за третє місце у групі.

У другому матчі групи Е “Баварія” в гостях перемогла “Барселону” з рахунком 3:0.

Свій наступний поєдинок “Динамо” проведе 29 вересня в гостях проти мюнхенської “Баварії”, а “Бенфіка” того ж дня у Лісабоні прийматиме “Барселону”.

Нагадаємо, сьогодні у груповому етапі Ліги Чемпіонів стартує донецький “Шахтар” – гірники гратимуть в гостях проти молдовського “Шерифа”.

Читайте також:
Автор двох забитих м’ячів у ворота збірної України провалив допінг-тест