Вівторок , 19.03.2024

У Польщі в жахливій аварії загинули двоє юнаків з Тернопільщини

Жахлива аварія в Польщі забрала життя двох молодих українців. 20-річний Ростислав Бойчук і 22-річний Віталій Падух із міста Бучач Тернопільської області вирушили до сусідньої країни на заробітки.

ДТП у Польщі, українці

Віталія вдома чекала наречена, якій він уже освідчився. А в Польщу вирушив, щоб заробити грошей на весілля, пише Терноград з посиланням на “Обозреватель”.

У четвер, 7 жовтня, рано вранці в польському місті Катовіце злетів із дороги, перекинувся і врізався в дерево автомобіль Opel Astra. Від сильного удару машину зігнуло навпіл, а дерево вирвало з коренем. Частини автомобіля розкидало по всій дорозі, поліція змушена була перекрити повністю рух на цій ділянці, утворилися великі затори.

Рятувальники насилу змогли дістати з авто тіла двох молодих українців – 20-річного Ростислава Бойчука і 22-річного Віталія Падуха з Тернопільщини. Молоді люди вирушили до Польщі на заробітки, вони нещодавно перетнули кордон.

Очевидець, який їхав за ними, каже, що машина рухалася на великій швидкості. “Винна в усьому швидкість, швидкість і ще раз швидкість. Там багато розвилок і “вісімок”, а хлопці не вписалися в поворот і злетіли з дороги. Машину практично розірвало надвоє”, – описав ситуацію Руслан.

Ростислав і Віталій з одного міста – Бучач. Дружили давно. У Ростислава вдома залишилася мама і сестра, його батько теж на заробітках у Польщі.

Віталій минулого тижня зробив пропозицію своїй дівчині Нелі. І поїхав до Польщі, щоб заробити грошей на весілля.

Просити у батьків грошей він не хотів, вирішив, що може сам заробити. Його батько також працює в Польщі. А вдома залишилася мама й дві сестри, молодшій всього 8 років.

Зараз польська поліція за фактом ДТП проводить розслідування.

Читайте також:
У Польщі у результаті ДТП загинув 23-річний українець