Середа , 17.04.2024

Жахлива аварія на Кременеччині — загинула 35-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у суботу, 9 жовтня, на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

Близько 16:00 на Кременеччині між смт. Вишнівець та селом Великий Кунинець водій автомобіля Opel Vectra не впорався з керуванням і як результат, автівка злетіла в кювет, де перекинулася.

Про це сьогодні, 11 жовтня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

На момент ДТП в салоні авто перебувала родина з Кременця – водій, його дружина, 1986 року народження, та однорічний син.

Жінка загинула на місці події. Дитину з забоями госпіталізували до лікарні. Водій також отримав травми, але його не госпіталізовували.

Дані про автопригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно із ст. 286 Кримінального кодексу. У водія відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Загалом, за інформацією поліції, впродовж 8-10 жовтня на дорогах Тернопільщини травмувалися 11 людей і одна людина загинула.

Читайте також:
У Польщі в жахливій аварії загинули двоє юнаків з Тернопільщини