Субота , 27.04.2024

Хто стріляв по вікнах адміністративної будівлі у Хоросткові?

У містечку Хоростків ще не встигли збудувати приміщення ЦНАПу, на яке було виділено майже 12 мільйонів гривень, а вікна вже розбили пострілами з травматичної зброї.

Про це йдеться на сторінці Хоростківської міської ради у фейсбуці.

“Учора, 18.11.2021 р., у вечірню пору доби, у Хоросткові певними особами вчинено протиправні дії та з травматичної зброї за допомогою пострілів пошкоджено вікна будівлі майбутнього ЦНАПу.

Внаслідок проведених оперативних дій поліції, представників влади вдалось затримати злочинця – жителя Хоростківської громади (у скоєному злочинець зізнався), який понесе відповідальність у встановленому законом порядку.

Дякуємо правоохоронним органам за оперативність та результативність у викритті даного злочину.

Як ми вже повідомляли, Хоростківська громада – одна з небагатьох, яка стала учасником програми Міністерства цифрової трансформації з розвитку мережі Центрів надання адміністративних послуг та отримала державні кошти в сумі 11,7 млн. грн на будівництво такого Центру в Хоросткові (центральна площа міста).

Станом на зараз проводиться будівельні роботи підрядною організацією, закладено фундамент, зведено стіни 2-х поверхів, укладено панельне перекриття, встановлені вікна, здійснюються фасадні та покрівельні роботи з використанням енергозберігаючих технологій”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:
У Тернополі п’яний чоловік хуліганив без документів і отримав 17000 грн штрафу