Четвер , 28.03.2024

На тернополянина, який зрізав дерева біля будинку, склали адміністративний протокол (ФОТО)

1 листопада в управління муніципальної інспекції надійшло звернення від небайдужих жителів багатоквартирного будинку за адресою вул. Р. Купчинського, 1.

У ньому йдеться про те, що мешканець вказаного будинку вчинив зрізання до ступеня припинення росту двох дерев роду «липа» та пошкодив ще одне зелене насадження шляхом зрізання скелетних гілок.

Реагуючи на звернення, на місце виїжджали працівники муніципальної інспекції та перевірили наявність в громадянина документів, які посвідчують право на проведення таких робіт, інформує пресслужба Тернопільської міської ради.

Під час перевірки ордер на видалення зелених насаджень встановлена особа пред’явити не змогла з причини їхньої відсутності.

На особу, в діях якою вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, оформлено два адміністративних протоколи за ч.1ст.153 КУпАП «Знищення або пошкодження зелених насаджень або інших об’єктів озеленення в межах населених пунктів та за їх межами, що не віднесені до лісового фонду» та ч.1ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

 

Читайте також:
На Тернопільщині через відсутність вакцинації відсторонили від роботи 262 освітян