П’ятниця , 19.04.2024

Потрійна ДТП на Кременеччині: четверо травмованих

В Кременецькому районі, неподалік села Горинка, 22 листопада трапилася автопригода з потерпілими. За попередньою інформацією, водій автомобіля HYUNDAI, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у вантажівку DAF.

В результаті удару уламки від обох автівок пошкодили ще однин транспортний засіб марки SKODA, яке рухалося поруч. До лікарні звернулися двоє пасажирів та водій HYUNDAI, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За інформацією генерального директора Центру ЕМД Тернопільщини Михайла Джуса, 22 листопада о 8.32 бригада швидкої виїжджала у с. Горинка Кременецького району, на місце ДТП. На трасі Кременець-Тернопіль відбулося зіткнення авто «Хюндай» і вантажівки. Унаслідок аварії постраждали 4 пацієнтів. 31-річний чоловік отримав закритий перелом лівого гомілково-ступневого суглоба та забій лівого плеча; 43-річний чоловік отримав забій лівого колінного суглоба; 36-річний чоловік – забійно-рвану рану нижньої губи. Усіх їх, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Кременецьку райлікарню. 44-річного водія вантажівки, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, після наданої медичної допомоги, залишено на місці події.

Читайте також:
У Тернополі п’яний водій приїхав на Привокзальний майдан і отримав 34000 гривень штрафу