Четвер , 28.03.2024

Поліція Тернопільщини закликає бути пильними та інформувати про невідомих осіб

Поліція Тернопільщини закликає жителів бути пильними, якщо помітили невідомих осіб у вашому будинку чи поблизу, якщо на дверях помешкань хтось робить якісь помітки.

У соціальних мережах, в додатках по обміну інформацією ширяться звістки про те, що хтось наклеює на двері житлових приміщень якісь наліпки, щоб перевірити, чи господарі на місці. Поліцейські закликають  жителів області зберігати спокій, але бути пильними та уважними. Пам’ятайте, поліція готова реагувати на будь-які виклики.

Багато жителів області у цілях безпеки виїхали зі своїх помешкань. Проте інформація від сусідів, знайомих не дає спокою, мовляв, за їхніми квартирами «полюють» злочинці.

За офіційною інформацією поліції, фактів крадіжок за останні дні не побільшало, а навпаки. Поліцейські цілодобово несуть службу на вулицях міста, на блок-постах, забезпечуючи охорону громадського порядку та безпеку критично важливих для життєдіяльності області інфраструктур. На допомогу правоохоронцям прийшли добровольці з числа пенсіонерів МВС, учасників АТО, ООС, активісти, звичайні громадяни.  Сьогодні долучаться члени територіальної оборони.

Правоохоронці працюють у посиленому режимі, просять жителів області не панікувати, а , як ніколи, бути пильними. Якщо й справді ви побачили якісь наклейки на дверях сусідів, зніміть їх, якщо побачили невідомих осіб у будинку, чи поблизу, і бачити їхню підозрілу поведінку, наберіть 102.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Читайте також:
Україна дає відсіч: 3,5 тисячі загиблих і 200 полонених росіян