Четвер , 25.04.2024

Російські солдати повертаються додому деморалізованими і без техніки

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що 17 військових 150-тої мотострілецької дивізії Росії повернулися з України в Росію “деморалізованими та без бойової техніки”.

Чимало російських військових вдалося взяти в полон

“Станом на 25 лютого до Міллєрово Ростовської області прибуло 17 військовослужбовців зі складу одного з БТГрів 163 тп, який виконував завдання на території України.

Особовий склад вищезгаданого БТГр повернувся з території України на територію РФ у деморалізованому стані та без бойової техніки.

Крім цього, після опитування одного з вцілівших військовослужбовців служби за контрактом зазначається, що їх БТГр в ході ведення наступальної операції зазнав великих втрат, як в живій силі, так і в бойовій техніці”. – зазначив Олексій Данілов.

За повідомленням секретаря РНБО, виживші військовослужбовці не володіють інформацією щодо стану та місця перебування решти особового складу підрозділів БТГр.

За його словами, практично всі частини та підрозділи російського 150-тої мотострілецької дивізії зазнали безповоротних втрат, пише видання “Українська правда”.

Читайте також:
Україна дає відсіч: 3,5 тисячі загиблих і 200 полонених росіян