Четвер , 28.03.2024

У Збаражі чоловік за крадіжку шести пар жіночого взуття отримав 4 місяці арешту

Чотири місяці арешту присудили у Збаражі чоловіку, що двічі викрив у підприємця на ринку коробки із жіночим взуттям.

Про це йдеться у вироку Збаразького райсуду від 4 лютого 2022 року. Фігурант справи – із середньою освітою, неодружений, непрацюючий, раніше судимий.

Як випливає із обвинувального акту, 25 березня 2021 обвинувачений на ринку “Оболоня” у Збаражі  викрав з автомобіля, двері якого були відчинені, три картонні коробки із жіночим взуттям на суму 2550 гривень. На аналогічний злочин чоловік пішов і 1 квітня 2021 – викрав у такий же спосіб у того ж підприємця ще три коробки із жіночим взуттям на 2550 грн.

Його дії були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.2 ст. 185 КК, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

У суді обвинувачений вину визнав, щиро розкаявся, просив суворо не карати. Суд дослухався. Дослідивши матеріали справи, він прийшов до переконання про доведеність його вини. Відтак визнав винуватим та присудив 4 місяці арешту. Суд врахував пом’якшуючі та обтяжуючі обставини, а також – думку потерпілого, який щодо міри покарання обвинуваченому поклався на думку суду.

Наразі вирок законної сили не набрав. Оскаржити його можуть протягом 30 днів з дня проголошення.

Читайте також:
Ні грошей, ні селітри: фермера з Теребовлянщини “кинули” на 500 тисяч гривень