П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі бармен зі свого автомобіля продавав алкоголь на розлив

Бармен одного із закладів громадського харчування у Тернополі вирішив знехтувати забороною на продаж алкоголю під час воєнного стану та підзаробити.

«Підприємливого» чоловіка викрили працівники поліції. Про це сьогодні, 24 березня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців одного із мікрорайонів обласного центру про те, що невідомий чоловік продає з автомобіля на розлив спиртне. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Факт реалізації алкогольних напоїв підтвердився. Протиправним займався 30-річний тернополянин, який працює в одному із закладів громадського харчування. Як встановили правоохоронці, чоловік брав спиртні напої в барі та продавав їх на розлив зі свого автомобіля, який паркував неподалік роботи. Бажаючих випити вистачало. Сто грамів оковитої вартувало 24 гривні.

Правоохоронці задокументували протиправні дії тернополянина та вилучили у нього кілька пляшок горілки та вина.

На правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП (торгівля алкогольними, слабоалкогольними напоями на територіях, заборонених законом). За таке правопорушення передбачений штраф від 6 800 до 13 600 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Нагадаємо, в умовах воєнного стану на Тернопільщині дозволено продавати тільки пиво. Продаж міцних алкогольних напоїв заборонена.

Читайте також:
Шість пожеж за добу: на Бучаччині вчора спалили майже 9 гектарів сухої трави