Неділя , 08.09.2024

Підлогові кулери для води: які переваги?

Кулери для води здатні зробити побут набагато комфортнішим. Гаряча або охолоджена чиста питна вода доступна споживачеві в будь-який час.

кулери для водиПроцес кип’ятіння призводить до випаровування кисню, за допомогою якого мікроелементи, що містяться у воді, потрапляють у кров і потім розносяться по всьому організму. А в кулері вода не доводиться до кипіння, тому не втрачає своїх корисних властивостей.

Головні переваги підлогових кулерів для води

  1. Економічність. Підлогові кулери для води в Києві споживають всього близько 40-60 Вт на годину. Подача електроенергії після нагрівання води до 95 градусів автоматично припиняється. У деяких моделях є можливість програмування часу увімкнення та вимкнення.
  2. Компактність. Підлоговий кулер займає небагато місця, а вбудована в нього шафка дає змогу компактно зберігати корисні речі.
  3. Висока продуктивність. Підлоговий кулер може нагріти чотири літри води за годину, а охолодити — два.
  4. Наявність додаткових функцій. Споживачам доступні системи фільтрації та газування води, електронне табло регулювання температури води, вбудовані склянки та підсвічування. Також підлогові моделі можуть мати додатковий кран для подачі води кімнатної температури).
  5. Широкий асортимент. Окрім багатофункціональних моделей, у продажу є і прості роздавачі води з мінімумом механіки та зовсім без електроніки.
  6. Безпека. Конструктивні особливості кулерів виключають опіки і навіть забезпечують захист дітей від травм завдяки спеціальним «дитячим» кнопкам у деяких моделях.

Деякі моделі підлогових кулерів від «Кулерова Funky Company» оснащені відсіками для посуду, вбудованими холодильниками або шафками-озонаторами. Шафки-озонатори дезінфікують посуд та продукти за допомогою ультрафіолетового випромінювання спеціальних вбудованих ламп. Такі кулери для води в Києві коштують дорожче, але в офісних умовах вони здатні замінити цілу кухню: і чайник, і холодильник, і шафа. Тому придбання такого підлогового кулера у будь-якому разі буде економічно вигідним.

Зовнішній вигляд кулерів для води також може відрізнятися — від простих тумбочок з сулією нагорі до дизайнерських апаратів преміумкласу.

До умовних недоліків підлогових кулерів для води можна віднести складність завантаження нової сулії: її потрібно підняти, перевернути і встановити. Тому останнім часом усе більшої популярності набувають підлогові кулери з нижнім завантаженням сулії.