Четвер , 02.05.2024

У Теребовлі судили сутенера, який шукав клієнтів для місцевої повії

У Теребовлі чоловік знайшов жінку для надання інтимних послуг та отримав за це не тільки 100 грн, а й кримінальну справу та судимість. За звідництво чоловіку дали рік умовно.

Про це йдеться у вироку Теребовлянського районного суду. Фігурант справи – з середньою спеціальною освітою, неодружений, не працює, в силу ст. 89 КК України “Строки погашення судимості” не судимого.

Як вбачається із матеріалів справи, наприкінці січня цього року обвинувачений зустрівся  у Теребовлі із знайомим, який розповів про пошук жінки для надання йому інтимних послуг за гроші. У обвинуваченого була така знайома, тож він і звів їх. Після цього жінка надала знайомому інтимні послуги на території замку у Теребовлі, за що отримала від нього 250 грн, а “звідник” – 100 грн.

Таким чином обвинувачений вчинив злочин за ч.2 ст. 302 КК  України, тобто звідництво для розпусти, вчинене з метою наживи.

У суді обвинувачений вину визнав, щиро розкаявся та погодився зі всіма доказами, зібраними досудовим слідством. Зважаючи на це і на позицію інших учасників справи, суд не став досліджувати докази щодо тих обставин, які ніким не оспорюються.

Він визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні злочину за ч.2 ст. 302 КК та присудив 2 роки тюрми. На підставі ст. 75 КК звільнив від відбування покарання, призначивши рік іспитового строку.  Вирок уже набрав законної сили.

Читайте також:
У Березовиці трішечки нетверезий водій “зловив гаву” і скоїв ДТП