Вівторок , 30.04.2024

Вдячність як найцінніша риса характеру, яка притаманна одиницям

Бути вдячним – найбільший дар, надісланий людству від Бога. У страшні часи жорстокості та заздрості, зла та ненависті цей дар потрібен людині як ніколи.

Саме в такому світі живе сучасне людство, у світі, де чесність та доброта вже давно вийшли з моди. Він веде людство в нікуди.

Чому щастя та вдячність взаємопов’язані?

Ви ніколи не замислювались, чому все у вашому житті складається саме так, а не інакше? Чому всі живуть за одним і тим же сценарієм, але щастя досягають лише “обрані”? Чому комусь для щастя потрібно зовсім мало, а інші маючи все відчувають себе нещасними? Наприклад, ігромани, які обожнюють грати в ігрові автомати онлайн. Дехто радіє навіть після незначної перемоги, а комусь для щастя не вистачає навіть виграного джек поту.

Відповідь дивує, адже, вона дуже проста: щастя – це доброта, вдячність. Лише добра людина, яка відчуває вдячність та пишається іншими може стати щасливою. 

Бути щасливим чи ні – кожен обирає для себе сам. Кожна людина сама обирає собі шлях, яким вона йтиме по житті.

Як навчитися бути вдячним?

Виходячи із вищесказаного не важко зрозуміти, що бути щасливою людиною можуть лише вдячні. Щоб стати вдячним, потрібно пройти три етапи становлення:

  • Усвідомити те, що існує єдина Розумна Матерія, з якої все почалося. На цьому етапі необхідно уявити список того, що вже досягнуто у житті, а також того, чого людина бажає найбільше, за що вона може бути по-справжньому вдячною.
  • Повірити, що ця Матерія дасть те, чого потрібно. На цьому етапі слід починати щиро дякувати Творцеві за все. Як тільки людина починає цінувати те, що у неї вже є, вона відчує себе по-справжньому щасливою, багатою.
  • Пов’язати себе з Матерією глибоким, щирим почуттям подяки. Коли ви почнете бути вдячними за все, ваші очі широко розплющаться. Ви зможете побачити те, чого не помічали раніше. У вас зміниться світосприйняття, ваша свідомість впустить у ваш розум та думки позитив. Тільки тоді ви зможете побачити, який чудовий світ оточує вас та по-справжньому радіти життю.

У той момент, коли ви фокусуєтесь на негативі, ви змушуєте свій розум, підсвідомість приймати цей негатив. Мимоволі ви починаєте вірити, що вас оточує лише зло, ненависть. Через це вони приходять у ваше життя, адже, думки мають здатність матеріалізуватися.

Щира подяка виводить людство на новий рівень розвитку, на ті життєві шляхи, якими ходять обрані та щасливі люди. Тому необхідно постійно тренувати себе та вчити свій розум бачити тільки краще, сприймати позитив і тоді все ваше життя кардинально зміниться. Ви побачите скільки навколо гарного та цікавого, адже подяка – це єдиний універсальний ключ, який може відчинити перед вами будь-які двері.