Вівторок , 23.04.2024

Небувалі скарби міфічних істот у слоті Dragon Egg

Для інтернет казино тема містики та міфології не нова. Багато гемблерів вибирають подібні слоти, щоб відволіктися від буденних проблем і поринути у чарівний світ, де можливі будь-які дива.

Однією з найулюбленіших міфічних істот у світі азартних гравців вважається дракон. Він вміє збирати та охороняти незліченні багатства. Здобути хоча б частину з них – мрія справжніх шукачів пригод. Спробувати це зробити дає можливість на порталі https://cosmolot24.in.ua/ ігровий автомат Dragon Egg. Машина має незвичайне оформлення, цікавий геймплей та щедрі бонуси.

Опис слота

Були часи, коли по землі тинялися чарівні дракони. Вони мали особливі здібності керувати стихіями. Так склалося, що їх особливою пристрастю стало золото. Щойно людина дізналася, що зберігають дракони у своїх печерах, на них почалося полювання. Поступово кількість драконів почала зменшуватися. Навіть їхня надприродна сила не могла захистити від небезпечної зброї людей. Кількість драконів стрімко зменшувалася. Тепер кожне яйце дракона – справжній скарб. Воно дає шанс, що стародавні істоти все ще зможуть відродити свою велич. Той, хто знайде яйце дракона, буде щедро винагороджений золотом, якого ще в глибоких печерах залишилося чимало.

На цій легенді заснований сюжет slot Dragon Egg. Розробила його компанія Tom Horn Gaming у 2015 році. Із тих часів гра не втратила своєї актуальності та привабливості для гемблерів. Їм подобається просте та вишукане оформлення слота. Головні персонажі гри – кілька драконів, що належать до різних стихій землі. Слот не обтяжений зайвими спецефектами та анімацією. Все стримано та лаконічно.

Панель керування розмістилася у нижній частині екрана. На ній знаходиться мінімум кнопок, що дозволяють точно налаштувати гру під свій стиль та бюджет. За технічними характеристиками ігровий апарат також привертає увагу багатьох гемблерів:

  •       ймовірність повернення вкладених коштів – 96,44%;
  •       волатильність – висока;
  •       максимальний виграш – х10 000;
  •       розкид ставок – 0,9-90.

Всім охочим грати безкоштовно Dragon Egg дає таку можливість у демо-режимі. Для його запуску навіть не потрібна авторизація на веб-сайті. Гра ведеться за умовні кредити. Вивести виграші вони не дають права, але реальних грошей для ставок також не вимагають. Для цього слота особливо важливо пройти безкоштовне навчання, оскільки воно відрізняється високим рівнем ризику, що означає: до першого виграшу потрібно зробити кілька невдалих ставок. З цієї причини апарат більше підійде досвідченим гемблерам. Початківцям не сподобається, що на виграш доведеться чекати деякий час, продовжуючи вкладати гроші.

Правила гри у slot Dragon Egg

Ігровий автомат створено за класичною схемою розміщення барабанів. Усього на полі 5 котушок, по 3 комірки на кожній. Розробник передбачив лише 9 ліній виплат. Примітно, що їхня кількість не фіксована. Видаляти та додавати лінії ставок можна по одній. Для підвищення шансу отримати виграш все ж таки рекомендується ставити на все одразу, просто трохи зменшувати суму на спін.

Комбінації збираються тільки в одному напрямку ліворуч, починаючи з першого барабана. У грі беруть участь такі картинки:

  •       червоний вогняний дракон;
  •       жовтий повітряний дракон;
  •       блакитний водяний дракон;
  •       зелений рослинний дракон;
  •       сірий кам’яний дракон;
  •       карткові номінали від 9 до туза.

Гра має режим автоматичного обертання барабанів. Його налаштування дозволяють лише вибрати кількість необхідних обертань. Умови для зупинення автоматичного режиму не передбачені. Тому не варто залишати слот Dragon Egg без нагляду з великою кількістю автоматичних обертань. Завжди є ризик втратити більше, ніж планувалося. Краще мати можливість зупинитись до того, як настане критичний момент.

Додаткові подарунки без вкладень

Гра на подвоєння слотом не передбачена. Натомість грати у Dragon Egg можна з використанням спеціальних символів. Великий чорний дракон – це дикий символ. Він замінює будь-яке зображення у послідовності. Усі виграші у комбінації, в якій він бере участь, автоматично подвоюються. Чорні дракони можуть вишикуватися по лінії виплат. У такому разі послідовність з них буде найоплачуванішою.

Золоті яйця – це скаттери. Вони можуть випадати у будь-якій позиції. 3, 4 та 5 яєць запускають серію з 10, 20, 30 фріспінів відповідно. Перезапустити їх не вдасться. Також скаттери додатково оплачуються. Навіть за 2 скаттери гемблер отримує подвоєння ставки. Якщо ж на ігрове поле випаде за спін одразу 5 скаттерів, гравець отримає множник х250 до ставки. Прив’язки до ліній виплат скаттер немає.