Субота , 04.05.2024

Підтяжка грудей: яка буває, навіщо потрібна та де зробити

Кожна жінка мріє про гарні, й навіть не завжди великі груди. Проте з віком вони мають схильність обвисати, особливо, якщо в минулому було одне, а то й кілька років годування грудьми.

підтяжка грудей

Проте наразі виправити можна все. В даному випадку на допомогу прийде хірургічна підтяжка грудей. Операція направлена на покращення естетичного стану грудей, зміни ореолу соска, висоти грудей тощо. Давайте про це детальніше.

Підтяжка грудей: види та необхідність

Майже вся пластична хірургія, за винятком деяких операцій, проводиться лише за власним бажанням клієнтів. Сюди ж відноситься і мастопексія, більш відома як підтяжка грудей. Під час процедури лікар-хірург видаляє лишню шкіру, стягуючи тканини довкола молочних залоз. При необхідності також змінюється ореол сосків. Завдяки цьому повертається колишня акуратна та підтягнута форма.

Зазвичай, підтяжку грудей роблять жінки, які:

  • хочуть змінити природню форму грудей (якщо вони від початку були обвислими);
  • втратили велику вагу, через що груди втратили пружність та еластичність;
  • закінчили годувати грудьми.

Підтяжка грудей буває кількох видів, від яких напряму залежить кінцевий результат положення молочних залоз, ореолу сосків.

Важливо: під час проведення мастопексії також можливе збільшення грудей за допомогою імплантів. Необхідність, вид та об’єм імплантів обговорюється завчасно.

Де робити підтяжку грудей

Перш ніж проводити будь-які хірургічні втручання, слід завчасно знайти висококваліфікованого профільного спеціаліста. Проте в даному випадку велику роль відіграє і ціна питання. Так, в Україні підтяжка, збільшення чи зменшення грудей коштуватимуть від 4000 доларів. І це – без спеціальної компресійної білизни, всіх обстежень тощо.

Саме тому українські жінки обирають прекрасну альтернативу – турецькі клініки. Серед їхніх переваг слід виділити:

  1. Багато років роботи на світовому ринку.
  2. Нижчі ціни, ніж в пластичних хірургів Європи та США.
  3. Гарантія якості як на імпланти, так і на власну роботу.
  4. Повний пакет послуг – проведення обстежень, операція, реабілітаційний період в клініці, компресійна білизна, безкоштовні огляди через певні проміжки часу.

Важливо: пер ніж проводити будь-який вид операції на грудях, жінка проходить детальне обстеження, здає аналізи, консультується з лікарем. Лише після цього можливе хірургічне втручання і то за умови, якщо пацієнтка повністю здорова!

Як бачимо, підтяжка грудей – доволі поширена операція, яка дозволяє без імплантів повернути втрачену форму та пружність. Проте, аби все вийшло, слід обирати лише найкращі клініки та найкращих хірургів.