Вівторок , 16.04.2024

У Тернополі камінь впав із залізничного моста на легковий автомобіль

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для посадовця за неналежне утримання доріг та дорожніх споруд.

Фото ілюстративне

Як вбачається із матеріалів справи, інцидент трапився 2 травня цього року у Тернополі. Близько 13.50 на вулиці За Рудкою внаслідок обвалу частини конструкції залізничного моста камінь впав на легковий автомобіль “Рено Меган”, який рухався зі сторони вулиці Бродівської.

Водій легкового авто проїжджав під мостом у той момент, коли зверху по залізничній колії рухався поїзд. Камінь відірвався з моста і влучив у лобове скло автомобіля, пошкодивши таким чином транспортний засіб.

До відповідальності вирішили притягнути бригадира ВСП “Тернопільська дистанція колії”, який відповідальний за утримання дорожньої споруди на вулиці За Рудкою. На чоловіка склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів утримання доріг, вулиць та дорожніх споруд, що призвели до пошкодження транспортних засобів чи вантажів).

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд постановив бригадира ВСП “Тернопільська дистанція колії” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Тернополі п’яний водій в’їхав у шлагбаум та бетонні блоки. Що йому за це було?