Вівторок , 19.03.2024

Як визначити, що чоловікові потрібен лише секс? 6 основних ознак

Кохання, як правило, включає секс. А ось секс цілком може здійснюватися і без ніжних почуттів.

Однак нерідко чоловіки дурять голови наївним дівчатам, розмовляючи про велике кохання, тільки для того, щоб розкрутити їх на інтим. А, досягнувши бажаного, найчастіше зникають із поля зору.

Визначити наміри чоловіка можна вже на самому початку спілкування. Є достовірні ознаки, які вказують на те, що людина не прагне побудови довгострокових відносин, а хоче лише скористатися жіночим тілом для реалізації тілесних бажань. Уважна дівчина завжди зможе зрозуміти, на що саме націлений залицяльник – на кохання чи лише на голий секс.

  1. Стрімкий розвиток подій

Якщо чоловік чесний, то, швидше за все, одразу заявить про свої бажання – прямо скаже, що його цікавить виключно сексуальна складова спілкування. Але так, на жаль, трапляється нечасто. Зазвичай ловеласи поводяться якраз навпаки: демонструють галантність, марнують компліменти – загалом, затуманюють дівчині розум, щоб вона розтанула і погодилася на інтим.

Щоб розібратися в ситуації, потрібно спостерігати за чоловіком та його поведінкою. Якщо йому потрібен лише секс, навряд чи він відчуває страх втратити партнерку. Такий чоловік дозволятиме собі вільності – порушувати особисті межі, максимально використовувати тактильні прийоми, натякати на ближче спілкування. При цьому він поводитиметься впевнено – жодних ознак хвилювання чи збентеження з його боку не виявиться.

  1. Розхвалювання себе

Чоловік, який прагне затягнути дівчину в ліжко, всіляко доноситиме до неї, що їй пощастило зустріти його на своєму життєвому шляху. Його мета – змусити «жертву» повірити, що такої прекрасної, сексуальної та незвичайної у всіх відносинах людини вона більше ніде і ніколи не знайде.

Цілком імовірно, що він розповість про свої минулі стосунки. Але, природно, при цьому історія підноситиме його персону в кращому світлі. Ще пікапер може тиснути на страх самотності, щоби в дівчині оселилася тривога за своє майбутнє – залишитися без чоловіка. Само собою, ловелас не скаже їй, що його залицяння триватимуть лише до моменту, коли вона опиниться у його ліжку.

  1. Спроби викликати співчуття

Є інший тип чоловіків, які налаштовані на одноразовий секс. Такі індивіди роблять ставку на емоції – вони тиснуть на жалість, розповідаючи про себе. Ловелас може розповісти щиру історію про те, як він зробив геройство або дуже гарний вчинок заради жінки, але його дії не оцінили. Інший варіант – просто буде скаржитися на важке життя, невдачі та на нестачу кохання.

Все це потрібно пікаперу для того, щоб послабити пильність «жертви». Дівчина повинна перейнятися співчуттям до чоловіка, тоді вона точно не буде його боятися. Навпаки, у неї з’явиться бажання допомогти йому – стати тією, яка зможе зробити його щасливою. І ще – чоловік може зробити ухил у бік сексу – наприклад, повідомити про свою «невинність» або сказати, що в ліжку у нього нічого не виходить.

  1. Емоційна гойдалка

Усі люблять емоції, особливо позитивні. Досвідчені ловеласи добре цим користуються. Чоловік, якому потрібен від дівчини тільки секс, на початку стосунків може бути чудовим кавалером – дарувати букети квітів, говорити приємні слова, розмірковувати про майбутнє сімейне життя (природно, спільне). Але потім він раптово зникає кілька днів. А коли повертається, розповідає про серйозну причину своєї відсутності.

Далі слідує примирливий секс. Таким чином, пікапер може надходити не раз і не два. І завжди після тривалої відсутності він буде легко добиватися свого, наголошуючи на тому, що скучив через вимушену розлуку. Інший тип маніпуляції – напади театральної ревнощів. Якщо ловелас проверне таку сцену філігранно, то за підсумком дівчина ще сама проситиме у нього вибачення і, звичайно, не відмовить в інтимі.

  1. Прихованість

Якщо чоловік пропонує стосунки на відстані, при цьому проживаючи в тому самому місті, швидше за все, йому в принципі не потрібна постійна партнерка. Ловелас, який прагне лише тілесних насолод від дівчини, не буде присвячувати її в подробиці свого життя. Вона не знатиме про нього майже нічого – тема його минулого, роботи, кола спілкування буде вкрита навісом таємниці для неї.

Чоловік, який перебуває у стосунках лише заради сексу, не захоче знайомити партнерку з рідними та близькими. Рідкісні зустрічі будуть присвячені лише інтимним розвагам, а прогулянки та романтичні побачення залишаться лише у дівочих мріях. Розмови про майбутнє також виявляться під забороною – чоловік просто їх уникатиме, завжди переводячи розмову на іншу зручну йому тему.

  1. Всі теми – тільки про секс

Якщо всі розмови так чи інакше зводяться до теми сексу, можна не сумніватися, що чоловік хоче лише його. Якщо таке зрідка відбувається у тривалих стосунках, нічого страшного – можливо, інтиму останнім часом було мало і партнер нудьгував жіночим тілом. Але якщо чоловік не хоче говорити ні про що інше, крім сексу, при кожній зустрічі, то дівчина його цікавить тільки як сексуальний об’єкт.

Як приклад – дівчина ділиться із чоловіком своїми робітниками чи домашніми проблемами, сподіваючись на його допомогу, але він її не слухає. І раптом заявляє, що вона шалено приваблива у короткій спідниці або що її тіло випромінює еротичні флюїди. При цьому жодного вирішення проблеми він не пропонує, натомість наполегливо запрошує її в ліжко.

Що робити, якщо потрапив ловелас?

Тут лише два варіанти – або погоджуватися на такий формат спілкування, або відмовитись від нього. У першому випадку все буде чудово, якщо дівчина сама не налаштована на серйозні стосунки, а шукає лише партнера для сексу. Якщо ж хочеться справжнього кохання, варто підшукати іншого кавалера. Сподіватися перевиховати ловеласа – порожня витівка, яка не вартує витрачених нервів.

Вступати у випадкові статеві зв’язки тільки заради сексуального задоволення все ж таки не слід, щоб не ризикувати ні психікою, ні фізичним здоров’ям. А щоб не залишатися без оргазмів, завжди можна використовувати якісні та збуджуючі секс-іграшки. Маленькі приладчики, що вібрують, здатні доставити не менше, а часто навіть більше насолоди, ніж класичний секс з чоловіком.

Як принести собі задоволення без чоловіка?

Щоб мати можливість у будь-який час насолодитися яскравими оргазмами, потрібно придбати зручні інтимні аксесуари. Також варто купити у секс-шопі лубрикант, який допоможе випробувати більше задоволення. Хочеться максимально гострих та насичених відчуттів? Тоді потрібно використовувати інтимне мастило з ефектом збудження. А із секс-іграшок можна вибрати такі:

  • класичний вібратор – для стимуляції точки G та шийки матки;
  • віброкуля – для ласок сосків та клітора;
  • вакуумний стимулятор – для ніжного впливу на клітор%
  • віброяйце – для вагінальної стимуляції;
  • вібратор для точки G – для досягнення струменевих оргазмів;
  • вібратор-кролик – для задоволення мультиоргазмами;
  • анально-вагінальний вібратор – для реалізації подвійного проникнення.

До речі, секс-іграшки можна використовувати і потім – коли знайдеться відповідний чоловік для стосунків. Девайси з вібрацією, пульсацією та вакуумною дією ідеально вписуються у формат будь-якої прелюдії, миттєво підвищуючи градус сексуального бажання. А якісний та приємний для обох секс – це дуже важливий момент у побудові міцних любовних стосунків.

One comment

  1. як розпізнати бабника. та дуже просто!..